حبیب الله عمرانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه رسالت اصلی بانک توسعه تعاون خدمت رسانی به بخش تعاون است، اظهار داشت: برنامههای این بانک دولتی در راستای اهداف حاکمیتی دولت تعریف شده و ایجاد و حفظ اشتغال هم از وظایف اصلی آن است.
وی با اشاره به اینکه بانک توسعه تعاون در پرداخت تسهیلات تکلیفی دولت سهم به سزایی دارد، افزود: این بانک در حوزه اشتغال پایدار روستایی عشایری، تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه در بخشهای صنعت ، معدن ، کشاورزی و گردشگری، تسهیلات مددجویان کمیته امداد و بهزیستی از محل تبصره ۱۶ قانون بودجه و صندوق اشتغال ایثارگران و وام قرض الحسنه ازدواج همواره عملکرد قابل قبولی داشته است.
مدیر شعب بانک توسعه تعاون کردستان اضافه کرد: طی سال جاری در قالب ۲ هزار و ۷۸۵ فقره پرونده ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان در این بانک پرداخت شده که نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته ۶۷ درصد رشد داشته است.
عمرانی ادامه داد: ۴۳ درصد این میزان تسهیلات به بخش اقتصادی، ۲۰ درصد بخش خدمات ، ۱۵ درصد بخش بازرگانی، ۱۴ درصد بخش کشاورزی و هشت درصد هم به بخش مسکن و ساختمان پرداخت شده است.
وی یادآور شد: با توجه به اینکه رسالت اصلی بانک توسعه تعاون خدمت رسانی به تعاونیها و اعضاء آنها است؛ ۸۵ درصد تسهیلات در بخش تعاون و ۱۵ درصد مابقی به بخش خصوصی تخصیص داده شده است.
مدیر شعب بانک توسعه تعاون کردستان گفت: بانک توسعه تعاون در راستای بازسازی و نوسازی ناوگان حمل و نقل در سال ۱۴۰۰ در قالب ۱۲۰ پرونده تسهیلاتی مبلغ ۸۶۰ میلیارد ریال به اعضاء تعاونیهای حمل و نقل پرداخت کرده است.
عمرانی اضافه کرد: در قالب تسهیلات اشتغال پایدار روستایی هم به یک هزار و ۲۸۹ طرح یک هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است که از جمله آنها می توان به طرحهای بزرگی مانند شرکت بهینه صنعت آژند، اسب کردآریا ، تولید پوره میوه جات حمید مالک ، طرح گردشگری شاسوار و طرح تولید مبل دنج اشاره کرد.
وی اظهار داشت: این بانک در نیمه دوم سال جاری هم با انعقاد تفاهم نامهای با سازمان میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی و وزارت صنعت و معدن در قالب تسهیلات تبصره ۱۸ ،آماده پذیرش طرحهای این بخش است.
بانک توسعه تعاون در سال ۱۳۸۸ در راستای اجرای فرمان رهبر معظم انقلاب در راستای تقویت اقتصاد بخش تعاون ایجاد شد.
نظر شما