به گزارش ایرنا؛ سرپرست فرمانداری ویژه ملایر آیین بهره برداری از این کارخانه، اظهار داشت: ملایر به عنوان شهر جهانی انگور، ظرفیتهای بالایی در تولید انگور و کشمش دارد که سالانه بخش عمده ای از تولیدات این شهرستان به دیگر نقاط کشور و حتی کشورهای خارجی صادر می شود.
«حسین فارسی» با اشاره به فعالیت حدود ۶۰ واحد فرآوری کشمش در ملایر، افزود: با توجه به تسهیلاتی که در بخش کشاورزی ارائه میشود، باید به سمت ایجاد صنایع تبدیلی در بخش انگور و کشمش حرکت کنیم.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: در حوزه انگور و کشمش باید به دنبال اقدام جدید باشیم تا در بخش بستهبندی، صنایع تبدیلی و برندسازی به موفقیت برسیم.
حجت الاسلام «احد آزادیخواه» اظهار داشت: فعالان انگور و کشمش این شهرستان باید از پیله سنتی خارج شده و به دنبال کارهای نو برای جذب بازارهای جدید باشند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان نیز در این آیین گفت: امسال و همزمان با ایام دهه فجر ۶۷ طرح کشاورزی با اعتباری بالغ بر ۱۸۵ میلیارد تومان در مناطق مختلف این استان به بهره برداری رسیده است.
«غلامحسین تقوی» افزود: از این تعداد ۱۰ طرح کشاورزی با اعتباری بیش از ۱۵ میلیارد تومان اعتبار مربوط به شهرستان ملایر بوده که ۶ طرح آبیاری نوین، سه طرح گلخانه و یک طرح نیز کارخانه تصفیه و بستهبندی کشمش است.
به گفته وی، برای احداث کارخانه تصفیه و بستهبندی کشمش ۱۰ میلیارد تومان اعتبار سرمایهگذاری شده که از این میزان هشت میلیاد تومان آورده شخصی و ۲ میلیارد تومان نیز تسهیلات بانکی است ضمن اینکه این واحد برای ۱۵ نفر نیز اشتغل زایی کرده است.
به گزارش ایرنا؛ با افتتاح ۱۰ طرح جهاد کشاورزی در شهرستان ملایر زمینه اشتغال بکار ۵۰ نفر فراهم شده است.