دبیر اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی مهندسی مکانیک کشور روز جمعه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت:برگزاری این مسابقات از ابداعات انجمن علمی دانشجویان مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد است که برای نخستین بار در سال ۹۴رخ داد.
محمد قربانی فارمد افزود: تفاوت این دوره از مسابقات که با مشارکت اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی مهندسی مکانیک کشور و انجمنهای علمی دانشجویی مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار میشود در موضوع مساله محوری بودن آن است زیرا برخی از صنایع و شرکتهای فعال، نیاز به سازههایی از جنس ستون دارند.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدارهای خود با نخبگان بر موضوع مساله محوری بودن علم و فناوری با نگاه کاربردی بودن آن در کشور تاکید کرده اند و بر این اساس خواسته شد تا کارهای ارائه شده با محوریت بررسی دکلهای نفتی، مخابراتی و صنایع پتروشیمی باشد.
دبیر اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی مهندسی مکانیک کشور گفت: خروجی این مسابقه نشان دهنده ظرفیت دانشجویی کشور است که میتواند در شرکتهای دانش بنیان و پارکهای علم و فناوری برای پیشبرد اهداف و صنایع کشور مورد استفاده قرار گیرد.
قربانی به شرایط پاندمی کرونا و تاثیر آن بر این رویداد اشاره کرد و افزود: بر همین اساس سعی شد تا با توجه به وسعت سالن محل برگزاری فقط یک چهارم فضا مورد استفاده قرار گیرد و بر همین اساس از تعداد گروههای شرکت کننده کاسته شد.
وی ادامه داد: در سومین دوره از این مسابقات ۹۰ دانشجو در قالب ۲۲ تیم از سراسر کشور و شهرستانهای استان خراسان رضوی با یکدیگر به رقابت میپردازند.
دبیر اتحادیه انجمنهای علمی دانشجویی مهندسی مکانیک کشور گفت: تیم یاسمن مرتضایی و مصطفی جهانشیری رتبه نخست تیم امیرحسین مبارک، علی نالایی، کیانا ارتشیار و نسیم اسدی نژاد رتبه دوم و تیم فائزه زنگویی، اسما ملایی، نرگس عبدالله پور و فاطمه بیداد رتبه برتر این دوره از مسابقات را از آن خود کردند.