به گزارش روز پنجشنبه ایرنا؛ «بهمن امیری مقدم» در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان افزود: نشستهای اداری باید برای کارآفرینان و تولیدکنندگان امیدآفرین و راهگشا باشند و گرنه برگزاری این جلسات هیچ دستاوردی برای مردم ندارد.
وی سال ۱۴۰۱ را سال بسترسازی برای شکوفایی تولید و اشتغال در کرمانشاه دانست و گفت: کارگروه دایمی اشتغال و سرمایه گذاری به منظور تسهیلگری و رفع موانع در مسیر تولید و اشتغال باید در تمام دستگاهها و ادارات تشکیل شود.
استاندار کرمانشاه یادآور شد: کار و اشتغال و رفع موانع تولید و سرمایه گذاری باید تبدیل به دغدغه دائمی مدیران شود.
وی با تاکید بر ضرورت تکریم سرمایهگذاران، گفت: فرهنگ تشکر از کارآفرینان در بین ادارات و دستگاهها باید جایگزین حسادتها و مانع تراشیها شود.
امیری مقدم در بخش دیگری از سخنانش تفکر پشت میز نشینی و غفلت از مهارت آموزی را عامل بیکاری مزمن در کرمانشاه دانست و گفت: باید فکر اقتصادی در محیط های دانشجویی و دانش آموزی تقویت شود و همزمان با پایان دوران تحصیل، هر جوان یک مهارتِ کاربردی و اشتغال آفرین را هم فراگرفته باشد.
وی همچنین تاکید کرد علاوه بر تدوین سند یکساله اشتغال، ضرورت دارد سند چهار ساله اشتغال استان با تفکیک سهم هر دستگاه، همراه با شرح اولویتها و وظایف مربوطه نیز تدوین شود.
استاندار کرمانشاه پیرامون سهم بانک های خصوصی و دولتی در بخش تولید گفت: کارگروه اقتصادی باید این سهم ها را مشخص کند و بر نحوه در اختیار قرار دادن آن برای کارآفرینان، نظارت کند.همچنین سهم اتاق بازرگانی از جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی باید کاملا مشخص و قابل نظارت و پیگیری باشد.
در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه اکنون بیش از یک هزار واحد تولیدی و صنعتی با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی فعال است.
نرخ بیکاری براساس اعلام مرکز آمار ایران در استان ۱۴.۹ درصد است و حدود ۱۵۰ هزار نفر دانش آموخته دانشگاهی اکنون در این استان بیکار هستند.