به گزارش خبرنگار ایرنا، «لیلا عسکری» روز دوشنبه در جلسه معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با انجمن زنان کارآفرین، با تقدیر از عملکرد زنان کارآفرین استان افزود: ایجاد این تعداد اشتغال برای استان ما کار بسیار بزرگی است و ما باید قدردان باشیم چرا که در این راه با پشتکار و اراده قوی این میزان اشتغال را ایجاد کردند.
وی گفت: زنان کارآفرین کرمانشاه در زمینه پرورش گیاهان دارویی، زعفران، نخ رسی، محصولات کشاورزی، میوه خشک و سبزی خشک، پوشاک، فرش و دیگر رسته ها عملکرد بسیار خوبی دارند که نیاز به حمایت دارند.
عسکری مهمترین مساله در بخش کارآفرینی را فروش کالا و محصولات در بازار عنوان کرد و گفت: اگر قرار است تسهیلاتی به کارآفرینان و ایده های کارآفرینی داده شود، ابتدا باید تسهیلات بازرگانی برای ایجاد بازار فروش داده شود، سپس برای تولید، زیرا اگر بهترین و با کیفیت ترین محصولات را نیز تولید کنیم، وقتی بازار فروش نداشته باشیم، انگار هیچ کاری نکردیم.
مدیر انجمن زنان کارآفرین استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به فروش خوب محصولات و صنایع دستی زنان استان در نمایشگاه "سلیمانیه عراق" خواستار حمایت دستگاه های اجرایی از زنان کارآفرین در بخش تعرفه های گمرکی، ترخیص بارهای برگشتی و تسهیل در امور شد.
عسکری همچنین یکی از عمده مشکلات زنان کارآفرین استان را سخت گیری بانک های عامل در ارایه تسهیلات به زنان کارآفرین اعلام کرد و خواستار رفع موانع اداری در صدور مجوزها و تسهیل در پرداخت تسهیلات شد.
او با بیان اینکه بخش عمده ای از اشتغال زنان کارآفرین شامل زنان بی سرپرست و بدسرپرست استان است، گفت: دولت واقعا باید در برپا کردن غرفه ها در بازارچه های محلی، مرزی و نمایشگاه ها و همچنین اماکن گردشگری برای فروش محصولات و کالاها باید تسهیلگری کند.
انجمن زنان کارآفرین کرمانشاه ۵۸ عضور دارد و جزو اولین انجمن های زنان کارآفرین کشور است و سه سال سابقه دارد.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی میکنند.
نظر شما