هادی ایزدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۵۳ مجوز جدید دارایی با حجم سرمایه گذاری ۶ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم ۹۳۷ نفر در سال ۱۴۰۰ در شهرستان گناباد صادر شد که نسبت به دوره مشابه سال قبل از نظر اشتغال ۱۱ درصد و از لحاظ میزان سرمایه گذاری ۱۸ درصد رشد داشت.
وی اظهار داشت: مجوزهای فوق در شهرستان گناباد در زمینه های ماشین سازی و تجهیزات، تولید الیاف نساجی، تجهیزات پزشکی، محصولات بهداشتی، مواد غذایی، قطعات پلاستیکی و محصولات بتونی صادر شد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد گفت: همچنین ۱۸پروانه بهره برداری صنعتی در زمینه های پودر ریخته گری، سیلیس فرآوری شده، سنگ نماساختمانی، پوشاک، محصولات دارویی، فرآورده های لبنی، مواد شوینده و ظروف مقوایی با حجم سرمایه گذاری یک هزار و ۲۶۵ میلیارد ریال و اشتغال مستقیم ۱۶۰ نفر در سال گذشته در این شهرستان صادر شد که در مقایسه با دوره مشابه سال ۱۳۹۹ از نظر تعداد ۳۸ درصد، از لحاظ حجم سرمایه ۹۸ درصد و اشتغال ۳۹ درصد رشد داشته است.
وی خاطر نشان کرد: از مجموع ۶۹۰ شغل مستقیم که در سال ۱۴۰۰ در شهرستان گناباد ایجاد شد، ۱۶۰ شغل در بخش صنعت و معدن، ۴۷۸ شغل در بخش تجارت و ۵۲ نفر در مشاغل خانگی مشغول به کار شدند.
وی گفت: مشکلات واحدهای صنعتی و معدنی این شهرستان با هدف حفظ و صیانت از تولید و اشتغال موجود در کارگروه تسهیل و حمایت قضایی با حضور مسوولان ذیربط بررسی و راهکارهای مقتضی برای رفع مشکلات آنها اتخاذ شد و اتمام طرحهای توسعه و نیمه تمام صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در دستور کار مسوولان ذیربط قرار گرفت.
وی جذب سرمایه های جدید بر اساس مزیت های منطقه (صنایع معدنی)، تامین سرمایه در گردش، ادامه اکتشافات معدنی با اولویت کانی های فلزی، ارتباط بیشتربا دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ، توسعه صادرات، کمک به بهبود فضای کسب و کار، ارتقاء بهره وری و بهبود و شفاف سازی شبکه توزیع، کنترل و نظارت سیستمی با استفاده از سامانه جامع تجارت سایر محورهای فعالیتهای این اداره در سال قبل بود که امسال هم با قوت ادامه می یابد.
ایزدی گفت: از ۴۷۸ پروانه کسب و کار صنعتی صادره در سال گذشته در شهرستان گناباد، ۳۸ پروانه کسب به صورت رایگان برای ایثارگران صادر شده است.
وی گفت: ۶۸ واحد صنفی متخلف در همین مدت در گناباد مهر و موم و ۳۳۹ پروانه کسب جدید در بخشهای مختلف توزیعی و خدماتی صادر شد.
۱۷۲ واحد صنعتی در زیربخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در بخش صنعت گناباد فعالیت دارند که برای راهاندازی آنها هزار و ۲۷۳ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده و برای سه هزار و ۲۸۴ نفر به طور مستقیم و ۲ برابر این تعداد بع طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد کردهاند.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در این شهرستان فعال است.
مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.