شاهرود - ایرنا - فرماندار شاهرود با اشاره به شعار سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی گفت: اشتغال پایدار با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان محقق می‌شود.

به گزارش ایرنا، ابوطالب جلالی روز چهارشنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان شاهرود که در سرسرای ولایت فرمانداری برگزار شد، افزود: یکی از دغدغه‌های مهم مردم شرق استان طی چند سال اخیر بیکاری است که با حمایت مسوولان از جمله اعطای تسهیلات بانکی با بهره کم به شرکت‌های نوآور و دانش بنیان می‌توان اشتغال پایدار ایجاد کرد تا جوانان شهرستان برای امرار و معاش خانواده مجبور نباشند به شهرهای دیگر مهاجرت کنند. 

وی با بیان اینکه بیش از ۴۰ درصد از شرکت‌های دانش بنیان و نوآور استان سمنان در شاهرود مستقر هستند، ابراز داشت: استفاده صحیح از ظرفیت این شرکت‌ها نه تنها می‌تواند اشتغال پایدار ایجاد کند بلکه موجب رشد و توسعه اقتصادی شهرستان می‌شود.

فرماندار شاهرود با اشاره به اینکه امسال حل و فصل موانع و مشکلات موجود در مسیر راه اندازی واحدهای تولیدی با پیشرفت بالای ۶۰ درصد در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: بزرگترین دغدغه شرکت‌های دانش بنیان و نوآور شهرستان تامین منابع مالی، تسهیلات و همچنین تامین نیروی انسانی کار آمد است.

جلالی با بیان اینکه در شهرستان شاهرود مخاطراتی چون سرمازدگی، خشکسالی، کمبود آب و همجواری با کویر وجود دارد، ادامه داد: در کنار این مخاطرات، فرصت‌هایی چون کشاورزی، گردشگری و معادن بی نظیری هم وجود دارد که با استفاده بهینه از این ظرفیت‌ها می‌توان رشد و توسعه شهرستان را رقم زد.

فرماندار شاهرود تقویت زیرساخت‌های ریلی و هوایی را ضروری خواند و ابراز داشت: ارزش آفرینی شرکت‌های دانش بنیان زمانی محقق می‌شود که هم راستا با امکانات و ظرفیت منطقه باشد در آن صورت اتفاقات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد هم خواهد افتاد.

وی با بیان اینکه باید در راستای نوآوری، استقرار و استفاده از شرکت‌های دانش بنیان شرایط را تسهیل کنیم، اظهار داشت: شرکت‌های دانش بنیان استان با دارا بودن سه هزار و ۸۵ نیروی انسانی در سال گذشته ۱۵ هزار میلیارد ریال محصولات خود را به فروش رساندند.

جلالی با اشاره به اینکه طی یک سال گذشته در استان سمنان ۷۳ شرکت دانش بنیان و ۳۰۰ شرکت فناور توسعه و ۹ شرکت خلاق نیز مجوز فعالیت گرفتند، افزود: سال گذشته اعتبار ایجاد سه مرکز نوآوری شاهرود در حوزه‌های معدن، کشاورزی و اقتصاد دیجیتال از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دریافت شد.

در شهرستان شاهرود حدود ۳۳۰ واحد صنعتی و تولیدی فعالیت می کنند که بیش از ۱۰۰ واحد در شهرک صنعتی این شهر مستقر است.

۹۰ درصد از صنایع استان سمنان از نوع صنایع کوچک، ۶ درصد صنایع متوسط و بقیه صنایع بزرگ است، ۱۸ مجموعه شهرک و ناحیه صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی در استان سمنان تحت پوشش شرکت شهرک‌های صنعتی است.

کل اراضی در اختیار شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان ۶ هزار و ۸۸۴ هکتار است.

برچسب‌ها