به گزارش ایرنا، محسن فتحی در اولین نشست شورای توسعه و برنامه ریزی کردستان اظهار داشت: شعار دولت سیزدهم مبتنی بر محرومیت زدایی است و در همین راستا مبلغ مشابهی برای همه استانها در نظر گرفته شده است.
وی واگذاری اختیارات استانی در زمینه توزیع اعتبار و نیز اعتبارات در اختیار وزیران را فرصت مناسبی برای دریافت سهم بیشتر از بودجه دانست و افزود: نسبت رشد اعتبار کردستان شاید در مقایسه با دیگر استانها قابل توجه نباشد ولی این اختیارات این امکان را فراهم می کند که دستگاههای اجرایی استان با ارتباط گیری مناسب با وزارتخانه ها و دعوت از وزرا برای بازدید از طرحها، قدرت رایزنی و دریافت اعتبارات ویژه را بالا ببرند.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از دغدغه های اصلی دولت در زمینه اشتغال در قالب تبصره های ۱۸ و ۲۰ بودجه ۱۴۰۱ دیده شده است که سهم کردستان در سال جاری ایجاد ۳۳ هزار شغل بوده و باید دستگاههای اجرایی نهایت تلاش خود را برای تحقق واقعی آن به کار گیرند.
فتحی به وظیفه و رسالت دانشگاههای و مراکز علمی برای تحقق شعار سال نیز اشاره کرد و گفت: اختصاص شعار چند سال اخیر به حوزه تولید نشان دهنده اهمیت تقویت این حوزه است.
دستگاههای اجرایی ارتباط خود با وزراتخانه های را تقویت کنند
نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به لزوم تحقق شعار سال، اظهار داشت: برای رسیدن به تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین باید همه مسوولان تلاش وافری از خود نشان دهند.
شیوا قاسمیپور با انتقاد از سهم نامناسب استان از بودجه، گفت: کردستان در میان ۳۱ استان در ردیف ۲۷ بودجه کشور قرار دارد.
نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استانهای کم برخوردار در ردیفهای آخر بودجه قرار دارند و این مغایر با توسعه عدالت محور است، اضافه کرد: برای اصلاح این رویکرد باید از ظرفیت امسال بودجه که اعتبار را در اختیار وزرا قرار داده است استفاده کرد و مدیران دستگاههای اجرایی ارتباط خود با متولیان بالادستی را تقویت کنند.
قاسمیپور صندوق توسعه پیشرفت و عدالت را هم ظرفیت مناسب دیگری برای برخورداری از حداکثر بودجه دانست و از شورای توسعه و برنامه ریزی استان خواست تا از بنیاد نخبگان هم در این نشستها دعوت و از نظرات سازنده آنها برای نگاه علمی به توزیع بودجه استفاده شود.