به گزارش خبرنگار ایرنا، فرماندار تکاب روز شنبه در آیین بهره برداری از این طرح ها گفت: باتوجه به کم آبی منطقه تغییر الگوی کشت و سوق دادن کشاورزان و بهره برداران این حوزه به سمت کشت محصولات کم آب بَر در دستور کار جهادکشاورزی شهرستان قرارگیرد.
اسماعیل حیدری آزاد افزود: برای تغییر الگوی کشت باید با استفاده از یافته های علمی و با توجه به منابع آبی منطقه و بازار مصرف، برنامه منسجمی توسط جهادکشاورزی تدوین و در اراضی تکاب اجراشود.
وی اظهار کرد: تامین کود از اصلی ترین مشکلات کشاورزان تکاب بود که در ماه های گذشته اقدامات اساسی در این زمینه صورت گرفت.
فرماندار تکاب ادامه داد: آموزش کشاورزان منطقه، نظارت بر فعالیت ها و پرداخت تسهیلات اشتغال زایی در این بخش توسط جهادکشاورزی مورد توجه جدی قرارگیرد و ادارات شهرستان با قرارگاه امنیت غذایی همکاری تنگاتنگی داشته باشند.
حیدری آزاد اضافه کرد: دستگاه های اجرایی تکاب اکنون با محدودیت اعتبارات و منابع مالی در راستای توسعه شهرستان و تحقق اهداف دولت مردمی و انقلابی آیت الله رییسی تلاش می کنند.
مدیر جهادکشاورزی تکاب نیز در آیین افتتاح طرح های کشاورزی این شهرستان گفت: واحد ۳۰هزار قطعه ای پرورش مرغ با سرمایه گذاری ۷۰ میلیارد ریالی بهش خصوصی و پرداخت چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی در روستای قلعه جوق بخش مرکزی تکاب افتتاح شد و با بهره برداری از آن برای ۶ نفر نیز زمینه اشتغال فراهم گردید.
منصور رضایی افزود: امروز همچنین بهره برداری از چهار طرح آبیاری تحت فشار بارانی و قطره ای در روستاهای بادخرید، یولقون آغاج و آغبلاغ همدان تکاب آغازشد که برای اجرا و تکمیل این طرح ها ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.
وی اظهار کرد: با بهره برداری از طرح های آبیاری تحت فشار اراضی کشاورزی تکاب هشت نفر در این بخش صاحب شغل شدند.
تکاب در جنوب آذربایجان غربی واقع شده که ۶۴ هزار هکتار اراضی قابل کشت و ۳هزار هکتار باغ میوه دارد که سالانه بیش از ۲۰۰ هزار تُن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در این شهرستان تولید می شود.
بیش از هشت هزار بهره بردار در بخش کشاورزی و دامی تکاب مشغول فعالیت هستند.