به گزارش خبرنگار ایرنا، ابوطالب جلالی روز یکشنبه در نخستین نشست ستاد اجرایی خدمات سفر تابستان ۱۴۰۱ که با حضور مدیران دستگاههای اجرایی و نهادهای متولی در سرسرای فرمانداری برگزار شد، افزود: شرایط افزایش زمان ماندگاری گردشگران و مسافران در اولویت کاری قرار گیرد.
وی با بیان اینکه برنامهریزی اسکان مسافران، معرفی جاذبههای گردشگری، برطرف کردن نقاط ضعف سالهای قبل و تقویت نقاط قوت با همکاری بین دستگاههای اجرایی انجام شود، ابراز داشت: ارتقا و افزایش زیرساختهای موجود در شهرستان جهت افزایش ماندگاری مسافر در دستور کار باشد.
فرماندار شاهرود تاکید کرد: همکاری و تعامل بین دستگاههای اجرایی شرایط ماندگاری مسافران و گردشگران را تسهیل میکند.
جلالی با اشاره به اینکه شهرستان شاهرود از ظرفیتهای بالایی در حوزه گردشگری برخوردار است، اظهار داشت: معرفی این ظرفیتها میتواند گامی بلند در راستای استقرار و ماندگاری مسافران باشد.
استقرار خودروهای امداد و نجات و اورژانس در ورودی شهر، آموزش نیروهای امدادی، استقرار گروههای نظارتی میراث فرهنگی، ارائه خدمات مناسب به مسافران در شهر، از جمله ایجاد مکانهای اقامتی مناسب در فضاهای سبز و پارکها، از مصوبات این نشست بود.
شهرستان شاهرود به عنوان یکی از بزرگترین شهرستانهای کشور واقع در استان سمنان با اقلیمهای متفاوت جغرافیایی، بزرگترین پناهگاه حیات وحش و مناطق حفاظت شده را در خود جای داده و با احتساب مناطق شکار ممنوع، به قاره کوچک و سرزمین پنج اقلیم مشهور است.
این تنوع اقلیمی به قدری آشکار است که کوتاهترین فاصله کویر تا جنگل در این شهرستان قرار داشته به طوری که با طی مسافت کوتاهی در حدود ۴۵ کیلومتر از شاهرود به سمت شمال، جنگلهای هیرکانی ابر با زیباترین چشم اندازها در دسترس است، پیمودن همین مسافت به سمت جنوب به کویر و زیباییهای منطقه چاه جام و در نهایت به طرود و نخلستانهای آن ختم میشود که مردم آن منطقه به شترداری اشتغال دارند. این گوناگونی اقلیم در کنار تنوع اقوام و گروههای مختلف قومی و زبانی، ویژگی و قابلیت توسعه گردشگری را در این شهرستان رقم زده است.
شهرستان شاهرود در زمینههای مختلف گردشگری از جمله گردشگری عرفانی و طبیعی از قابلیتهای ویژه ای برخوردار است.