به گزارش خبرنگار ایرنا، رامین صادقی روز یکشنبه در نشست کارگروه تنظیم بازار استان و مدیریت، هدایت و تصمیمگیری چگونگی اصلاح کیفیت گندم، آرد و نان گفت: از اوایل تیرماه امسال واحدهای نانوایی شهرستان اردبیل با حضور معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری به صورت مستمر رصد و تصمیمات لازم جهت رفع مشکلات ناشی از ایجاد صفهای طویل در نانواییها، طی جلساتی اتخاذ و اجرا گردید.
وی افزود: در این راستا تعداد ۷۰ واحد نانوایی لواشپز در نقاط پرتردد شهر اردبیل به صورت کشیک انتخاب شد و سهمیه آرد آنها افزایش یافت و علاوه بر سهمیه روزانه در مجموع چهار هزار و ۱۰۰ کیسه به سهمیه آرد واحدهای کشیک اضافه شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: علاوه بر این ساعات پخت این واحدهای نانوایی تا ساعت ۲۳ شب تعیین گردید و هماکنون نیز فعالیت واحدهای مذکور هر روز صبح از سوی بازرسان محل کنترل و نظارت میشود.
وی اضافه کرد: از یک هفته مانده به عید سعید قربان تا ۲۵ تیرماه هم به تعداد ۲۱۸ هزار قرص نان لواش در ۲۲ واحد نانوایی در وقت فوقالعاده شبانه تولید شد و پس از بستهبندی در سوپرمارکتها و فروشگاههای زنجیرهای سطح شهر و از جمله در چهار میدان فاطمیون، وحدت، ایثار و میدان فرهنگ کارشناسان) برای رفاه حال شهروندان بین مصرفکنندگان توزیع گردید.
صادقی تشدید بازرسی و نظارت بر واحدهای نانوایی با استفاده از تمام توان و بهکارگیری نیروهای دستگاههای همکار از جمله اتاق اصناف، اتحادیههای صنفی و سایر بخش و حوزههای سازمان صمت، قطع موقت سهمیه به علت تخلفات مکرر ۶۰ مورد، ۷۷ مورد تعدیل و کسر از سهمیه و افزایش همزمان در محل به واحد نانوایی همجوار را از دیگر اقدامات این سازمان برای بهبود وضعیت نان در استان اردبیل برشمرد.
وی ادامه داد: در مجموع از اول فروردین تا سی و یکم خرداد (در مدت زمان سه ماهه) در جریان بازرسیها ۹۹۰ مورد پرونده تخلف صنفی به ارزش ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان با بیشترین تعداد و نوع تخلف، ۳۲۹ مورد کمفروشی، عرضه خارج از شبکه ۱۹۱ مورد و گرانفروشی ۱۰۰ مورد تشکیل و جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان اردبیل ارسال شد.
بیش از یک هزار و ۹۰۰ واحد نانوایی سهمیهپز و ۷۳۷ واحد نیمه یارانهای در استان اردبیل در حال فعالیت هستند.