به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی در این مراسم گفت: تاکنون ۱۵ شعبه همیاران شورای حل اختلاف با مشارکت شهرداری مشهد در محلات و بوستانهای شهر فعال شده است، این شعب نقش مهمی در کاهش آسیب های اجتماعی و افزایش مشارکت پذیری شهروندان در حل معضلات شهری و اجتماعی دارد که مورد توجه مدیریت شهری قرار گرفته است.
محمد اسماعیل عندلیب افزود: امنیت بوستان ها در محیط شهری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، این فضاها علاوه بر ارتقای نشاط اجتماعی، فضایی مفرح و چشم نواز برای حضور گرم خانواده ها و بهره مندی آنها از طبیعت را فراهم می آورد.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد نیز در این مراسم اظهار کرد: عملکرد مثبت شعب همیاران شورای حل اختلاف با رویکرد موضوعات و تنازعات شهری باعث شده تا ایجاد و حمایت از این شعب به صورت ویژه در دستور کار مدیریت شهری قرار گیرد.
علی نجفی افزود: وجود این شعب علاوه بر کاهش مراجعات به دستگاه قضایی، زمینه حل و فصل بسیاری از منازعات توسط خود شهروندان و با استفاده از روشهای کدخدا منشی را فراهم می سازد.
وی خاطر نشان کرد: بوستانها به عنوان یکی از فضاهای تعاملی و دارای رویکردهای گسترده اجتماعی، به عنوان یکی از بسترهای مناسب برای ایجاد و راه اندازی این شعب در نظر گرفته شده و طبق مستندات وجود این شعب در بوستان ها، علاوه بر استقبال شهروندان، امنیت عمومی بوستان را نیز به صورت قابل توجهی افزایش داده است.
شعب محلی حل اختلاف در حوزه ستادی معاونت خدمات شهری، بوستان کوهسنگی، بوستان بهار، بوستان وکیل آباد، بوستان خورشید، بوستان غدیر، بوستان ملت، ایستکار دلاوران، دفتر تسهیلگری خلج، دفتر تسهیلگری دروی، دفتر تسهیلگری شهید باهنر، دفتر تسهیلگری شهید معقول، دفتر تسهیلگری محله امیرآباد، دفتر تسهیلگری سیس آباد و دفتر تسهیلگری شهرک شهید مطهری شهر مشهد مستقر شدهاند.