به گزارش روز جمعه ایرنا، «حمید رضا فتاح» در دیدار با فرماندار جوانرود، اظهارداشت: اکنون سامانه روستا بازار بستر مناسبی را برای دسترسی آسان تولیدکنندگان صنایع دستی و محصولات کشاورزی و دامی به بازارهای داخلی برای فروش بدون واسطه را ایجاد کرده است.
وی اظهار داشت: روستا بازار الکترونیکی این امکان را فراهم ساخته تا تولیدکنندگان صنایع دستی و محصولات بومی و محلی بتوانند پس از ثبت نام در این سامانه غرفهای به شکل مجازی برای خود افتتاح کنند و مانند فضای واقعی به فروش تولیدات خود بپردازند.
مدیرکل پست استان کرمانشاه با بیان اینکه ۸۰ درصد مکان های استان ژئوکددارشده اند، گفت: احراز هویت مکانی نیاز ضروری است و اگر فردی برای جابجایی کالا کدپستی تعیین نکند، قاچاق محسوب می شود.
فرماندار جوانرود نیز در این نشست با اشاره به اهمیت گسترش روستا بازار گفت: با راه اندازی روستا بازار شاهد توسعه اقتصادی در روستاها خواهیم بود.
«سعدی نقشبندی» افزود: با تغییر فضای کسب کار انتظارت و نیازهای مردم تغییر کرده است، از این رو تجارت الکترونیکی می تواند نیازهای مردم را مرتفع کند و راه خوبی برای عرضه بدون واسطه محصولات تولید کنندگان باشد.
وی به تفاهمنامه پست با شهرداری و دهیاری ها اشاره کرد و اظهار داشت: در این راستا دوره آموزشی برای دهیاران برگزار می شود تا بتوانیم به خوبی از ظرفیت تفاهم نامه امضا شده استفاده کنیم.
فرماندار جوانرود یادآورشد: توسعه تجارت الکترونیک در راستای توسعه اشتغال در روستاها، کمک به جلوگیری از مهاجرت روستائیان و توسعه اشتغال روستایی نقش بسزایی خواهد داشت.
شهرستان جوانرود با بیش از ۷۵ هزار نفر در ۸۶ کیلومتری شمال غرب کرمانشاه واقع شده است.