به گزارش ایرنا، نرگس غلامپور سه شنبه در چهارمین نشست کارگروه تخصصی توسعه روستایی و عشایری افزود: اگر همه دستگاه های اجرایی، متولیان و دست اندرکاران این بخش همراهی کنند میتوان بوم گردی استان را به سودآوری رساند.
وی ادامه داد: مناطق بوم گردی و روستایی هرمزگان با بهره مندی از انواع اقلیم های ساحلی، صحرایی و کوهستانی، مجموعه ای کم نظیر و بسیار جذاب را در خود جای داده که می توان از آن برای رونق اقتصادی منطقه و کسب منفعت مردم بهره برد.
غلامپور فراهم بودن نبودن بسترهای ابتدایی گردشگری و بوم گردی در مناطق جذاب طبیعی به ویژه در روستاهای هدف گردشگری هرمزگان را یکی از دلایل مهمی دانست که باعث شده بوم گردی برای مردم منطقه منفعت چندانی نداشته باشد.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری هرمزگان تصریح کرد: فاز اول برنامه امور روستایی و شوراهای استانداری در سال جاری و نیمه اول سال آینده، برگزاری ۱۷ رویداد در ۴۴ روستا، راه اندازی پنج اقامتگاه و تور ویژه بوم گردی با محوریت دهیاری های روستاهای هدف و پیگیری رفع مسائل و مشکلات زیرساختی روستاهای هدف گردشگری استان هرمزگان است.
این مسئول مشکل قطعی آب در برخی روستاها، طرح های هادی نیمه کاره و یا اجرا نشده و همچنین فرآیندهای طولانی و پر چالش گرفتن مجوزها و واگذاری زمین به طرح های بوم گردی را از موانع توسعه بوم گردی در روستاهای هدف معرفی کرد.
وی اضافه کرد: هنوز بومگردی در هرمزگان به جایگاهی نرسیده است که بتوان حتی منافعش را بیشتر از آسیب هایش دانست چه رسد به اینکه بتوان به آن به عنوان یک صنعت سودآور نگاه کرد.