به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمود حسینیپور روز شنبه در نشست گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان در سالن جلسات استانداری مازندران در ساری افزود : دولت سیزدهم نسبت به گره گشایی از مشکلات بنگاه های اقتصادی خود را متعهد می داند و باید دستگاه های اجرایی شهرستانی در مازندران نسبت به اجرای دقیق طرح های رونق تولید بیشتر تلاش کنند.
وی خاطر نشان کرد : بازگشت حدود ۱۱۵ واحد صنعتی راکد استان به چرخه تولید در یک سال، نشان دهنده اراده ویژه دولت برای توسعه اقتصادی مازندران است.
استاندار مازندران با بیان این که زیرساخت های اقتصادی ، عمرانی و ادارات دولتی مازندران باید در خدمت بخش تولید و صنعت باشند، تصریح کرد : چشم اندازهایی را برای توسعه اقتصادی استان ترسیم کردهایم که دستگاه های اجرایی مکلف به اجرای آن هستند.
وی افزود : روغن کاری چرخ دنده های خط تولید بنگاه های اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در مازندران را وظیفه خود می دانیم و مسئولان امر تا می توانند در این مسیر حرکت کنند.
حسینی پور گفت : به پهن کردن فرش قرمز جلوی پای سرمایه گذاران و بخش خصوصی اعتقاد راسخ داریم و با همافزایی ها به طور حتم جریان توسعه اقتصادی مازندران شتاب خواهد گرفت.
وی افزود : راه اندازی بنگاههای اقتصادی خُرد بویژه در حوزه صنایع تبدیلی در حوزه کشاورزی جزو اولویت های ما است که مسئولان امر نسبت به اجرای دقیق این طرح همواره در تکاپو باشند.
به گزارش ایرنا، صنعت و تولید همواره در مازندران از جایگاه ویژهای برخوردار بوده و ۱۵ درصد از تولید ناخالص استان از این بخش است و دستکم سه هزار واحد صنعتی با اشتغالزایی مستقیم ۸۰ هزار نفر در استان وجود دارد که از این تعداد ۴۶۱ واحد صنعتی در بخش ماشینآلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول به فعالیت هستند که نوسازی و روغن کاری چرخ دنده های این بنگاه های اقتصادی با تلاش دولت سیزدهم در دست اجرا است.
تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۷
ساری - ایرنا - استاندار مازندران گفت : کاغذبازی و قوانین دست و پاگیر اداری برای رونق تولید و حمایت همه جانبه از بنگاههای اقتصادی در مازندران برچیده شود.