کرمان- ایرنا- استادتمام دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان و برگزیده سرآمدان علمی ایران با اشاره به اینکه دانشگاهیان این استان جزو پیشروهای علم در کشور هستند گفت: برای پیشرفت در حوزه دانشگاهی و علمی باید تعاملات بین دانشگاهی، بین‌استانی و بین‌المللی وجود داشته باشد.

دکتر هادی بیت‌اللهی که اخیرا به عنوان سرآمد علمی ایران در سال ۱۴۰۱ معرفی شده روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: مجموعه دانشگاهی در نظر داشته باشد که همیشه باید در مرزهای دانش حرکت کرد و اینکه بخواهیم روی یک موضوع که بلد هستیم همان را همیشه ادامه دهیم هیچ وقت پیشرفت علمی نخواهیم داشت.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره سرآمدان علمی ایران از سوی فدارسیون سرآمدان علمی ایران ادامه داد: پنجمین دوره این جشنواره بعد از چند دوره توقف به علت پاندمی کرونا امسال برگزار شد.

استاد تمام دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان با اشاره به اینکه فدارسیون سرآمدان علمی ایران به صورت مستقل تولیدات علمی پژوهشگران و دانشمندان داخلی را بررسی و بر اساس شاخص‌ها و ژورنال‌های علمی تاپ افراد و پژوهشگران برتر را  انتخاب می‌کند، گفت: در این فرایند ۱۰۰ پژوهشگر اصلی و ۱۵ نفر نیز به عنوان پژوهشگر جوان انتخاب می‌شوند.

وی با اشاره به زمینه و نوع فعالیت‌های علمی که طی سالیان اخیر به آن پرداخته است، اظهارداشت: رشته تخصصی من شیمی تجزیه، گرایش الکتروشیمی است که هم‌اینک نیز روی ساخت حسگرها و بایوحسگرهای زیستی کار می‌کنم یعنی سنسور برای اندازه گیری دارو، ترکیبات آلاینده محیط زیست، مواد سمی و موادغذایی می‌سازیم که از علم روز بویژه نانو مواد و نانوتکنولوژی در ساخت این حسگرها  استفاده می‌شود.

به گزارش ایرنا، فدراسیون سرآمدان علمی ایران(زیرنظر معاونت علمی ریاست جمهوری) از سال ۱۳۹۴ با هدف دستیابی کشور به مرجعیت علمی جهانی آغاز به کار کرده است. از جمله مهمترین اقدامات این فدراسیون، شناسایی و انتخاب محققان معتبر، متعهد و پیشرو با عنوان سرآمدان علمی و حمایت از آنان است.

پنجمین نشست سرآمدان علمی ایران با حضور دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سعید سرکار، دبیر فدراسیون سرآمدان علمی ایران با هدف معرفی سرآمدان سال ۱۴۰۱ و تقدیر از نفرات و مراکز برتر در روز ۱۳ شهریور ماه ۱۴۰۱ برگزار شد.

دبیرخانه سرآمدان علمی ایران با بررسی مقالات منتشر شده در نشریات برتر در سال های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ و استفاده از آیین نامه انتخاب سرآمدان علمی تعداد ۱۰۰ سرآمد علمی و ۱۵ سرآمد علمی جوان را شناسایی و معرفی کرد. سرآمد علمی جوان از بین افرادی با رتبه بیشتر از ۱۰۰ و سن کمتر از ۴۵ سال انتخاب شده‌اند.

دکتر بیت اللهی استاد تمام دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان همچنین اسفند ۱۴۰۰ در جشنواره علمی فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران عنوان رتبه پژوهشگر برتر حوزه علوم پزشکی را به خود اختصاص داد که به همان مناسبت ایرنا کرمان با وی با تمرکز بر جایگاه شیمی کشورمان در دنیا و جای آن در زندگی ما مصاحبه ای انجام داد که در قالب لینک زیر قابل مطالعه است:

جایگاه شیمی‌تجزیه در زندگی ایرانیان/چرا تولیدات کشاورزی‌مان همچنان برگشت می‌خورد؟

براساس اعلام روابط عمومی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، عنوان دانشجوی برتر الکتروشیمی ایران در سال ۱۳۸۹ (از طرف انجمن الکتروشیمی ایران)، قرار گرفتن در فهرست یک درصد دانشمندان پر استناد شیمی دنیا (از طرف پایگاه اطلاعات علمی (ISI) در سال ۲۰۱۴ تاکنون، قرار گرفتن در فهرست ۱۰۰ دانشمند برتر فناوری نانو (از طرف ستاد ویژه فناوری نانو ایران) در سال‌های ۱۳۹۵-۱۳۹۱، پژوهشگر برتر استان کرمان در سال‌های ۱۳۹۱ و ۱۳۹۷، استاد سرآمد آموزشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در سال ۱۳۹۸، انتشار ۳۷۰ مقاله بین‌المللی (اسکوپوس) و تألیف سه کتاب، مشارکت در انجام بیش‌از ۳۵ طرح پژوهشی کاربردی و پژوهشگر برتر علوم پایه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۰ ازجمله عناوین و سوابق دکتر هادی بیت الهی به شمار می‌رود.

وی همچنین در سال ۱۴۰۰ از سوی انجمن الکتروشیمی ایران به عنوان الکتروشیمیست برتر کشور انتخاب و تجلیل شد.