پروفسور شمسی‌پور از کرمانشاه به‌عنوان سرآمد علمی کشور در سال ۱۴۰۱ انتخاب شد

کرمانشاه- ایرنا- معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: پروفسور «مجتبی شمسی‌پور» عضو هیات علمی گروه شیمی تجزیه این دانشگاه به عنوان سرآمد علمی کشور در سال ۱۴۰۱ انتخاب شد.

«مصطفی مصطفایی» روز دوشنبه به ایرنا افزود: فدراسیون سرآمدان علمی ایران که تحت حمایت و مدیریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار دارد، به تازگی تعداد ۱۰۰ نفر از محققان کشور را به عنوان سرآمد علمی و همچنین تعداد ۱۵ نفر را به عنوان سرآمد علمی جوان (زیر ۴۵ سال) انتخاب کرده است.

وی با اشاره به نحوه انتخاب سرآمدان علمی کشور گفت: براساس اعلام دبیرخانه سرآمدان علمی ایران، با بررسی مقالات منتشر شده در نشریات برتر در سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ و استفاده از آیین‌نامه انتخاب سرآمدان علمی، تعداد ۱۰۰ سرآمد علمی و ۱۵ سرآمد علمی جوان شناسایی و معرفی شدند.

وی این افتخار ارزشمند را به جامعه دانشگاهی تبریک گفت و افزود: افرادی که به عنوان سرآمد علمی کشور معرفی شده‌اند، حمایت‌هایی شامل پژوهانه، اعتبار خدمات شبکه آزمایشگاهی و امتیاز جذب محقق پسادکتری دریافت می‌کنند.

به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲ - ۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشته‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و ریاضی شد.  

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.  

با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکده‌ها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.  

دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان، هم اینک از وجود بیش از ۴۶۵ عضو هیات علمی و ۴۸۷ کارمند پرتلاش بهره می برد و بیش از ۱۱ هزار  دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و  دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha