به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام غلامرضا عادل روز دوشنبه در حاشیه برگزاری همایش استانی یاوران وقف استان گیلان در جمع خبرنگاران در بقعه متبرکه فاطمه اخری (س) در رشت اظهار داشت: این وقفها با نیتهای مختلف در عرصه های علمی، آموزشی، مذهبی، امور مربوط به جوانان، جلسات روضه خوانی و نشر معارف اسلامی میباشد.
وی با بیان اینکه وقف در اسلام از زمان پیامبر اکرم(ص) آغاز شده و اولین واقف نیز حضرت بوده، افزود: با توجه به فرهنگ شیعه در پرتو سیره اهل بیت علیهم السلام، بیش از ۲۳۰ هزار موقوفه در کشور وجود دارد و هر سال به طور میانگین بیش از یکهزار وقف جدید در کشور انجام میشود.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با قدردانی از فعالان عرصه ترویج فرهنگ حسنه وقف خاطرنشان کرد: با توجه به پیشقدمی واقفان و خیرین در امور خیر، فعالیت های خوبی در فرهنگ اسلام، توسعه قرآن و انجام اقدامات خیرخواهانه و خدمت رسانی به محرومان از محل موقوفات انجام میشود.
وی در ادامه شمیم خدمت را از جمله برنامههای سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در راستای محرومیتزدایی عنوان و ذکر کرد: این طرح با هدف آموزش اشتغال به ویژه برای خانوادههای فاقد شغل و عموما زنان سرپرست خانوار نیازمند به شغل در دست اجراست.
معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه کشور قرار دوازدهم را برنامه دیگر این سازمان در سطح کشور نام برد و تصریح کرد: این طرح دوازدهم هر ماه به منظور حمایت از محرومان با هدف تهیه بستههای معیشتی به نام امام زمان (عج) در امامزادگان اجرا میشود.
وی اظهار داشت: گیلان جزو استانهایی است که تعداد زیادی از امام زادگان را در خود جا داده و به نظر میرسد که سومین استان از نظر تعداد امام زادگان در کشور باشد.
حجت الاسلام عادل با بیان اینکه در بخش قرآن نیز محافل و مسابقههای قرآنی عمدتا در محل امام زادگان در حال انجام است، اظهار داشت: امروز یکی از نکات اصلی فعالیت در عرصه های فرهنگی و اجتماعی کشور موضوع جوانان است که در این راستا با آموزش و پرورش همکاری ویژهای داریم.
در همایش استانی یاوران وقف در گیلان، ۴۰ نفر از خیرین، واقفان، خادمین، مدیران مراکز افق و هیات امنا امام زادگان تجلیل شدند.