مهرداد تابش نژاد روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: بخش زیادی از این اعتبار در طرح احداث تامین برق دیشموک به قلعه رئیسی و ایستگاه سرپری دهدشت ( طرح شهید سلیمانی) بطول ۶۹ کیلومتر که از مصوبات سفر سال گذشته رییس جمهور به استان در حوزه برق بوده هزینه شد.
وی بیان کرد: ۲۶ کیلومتر از مجموع ۶۹ کیلومتر شبکه سیمی اجرا و بیش از ۵۰۰پایه اصله فشار قوی نیز نصب شده است.
تابش نژاد درصد پیشرفت فیزیکی این طرح را ۳۰ درصد ذکر کرد و گفت: احداث خط دو مداره از ایستگاه سرپری دهدشت تا دیشموک مشکل افت ولتاژ برق بخش های قلعه رییسی و دیشموک برطرف خواهد شد.
تعداد مشترکان برق در دیشموک و قلعه رییسی بیش از هشت هزار و ۴۱۴ مشترک شهری و روستایی است.
۲ بخش چاروسا و دیشموک با جمعیتی بالغ بر ۴۵ هزار نفر دارای ظرفیتها و توانمندیهای مختلفی است که از این ظرفیتها به خوبی برای محرومیت زدایی آنها استفاده نشده است.
وی اضافه کرد: در این مدت نیز ۲۰ کیلومتر شبکه سیم به کابل در شهر دهدشت و ۲۰ ترانس در شهر دهدشت و بخش های چاروسا دیشموک نیز نصب شده است.
تابش نژاد تصریح کرد: با اجرای این طرح علاوه بر کاهش افت ولتاژ سرقت شبکه های سیمی نیز به صفر رسیده است.
وی اضافه کرد: کار اصلاح و بهسازی شبکه در قالب طرح جهادی در ۳۰ روستای شهرستان کهگیلویه و لنده برای خدمات رسانی بهتر در حال اجرا است.
تابش نژاد تصریح کرد: با اجرای این طرح جهادی مشکل افت ولتاژ این تعداد روستا بصورت کامل برطرف خواهد شد.
شهرستان کهگیلویه با جمعیتی بیش از ۱۳۲ هزار و ۲۳۰ نفر دارای چهار شهر، چهار بخش و ۱۰ دهستان است.
کهگیلویه و بویراحمد دارای افزون بر ۲۶۲ هزار مشترک برق در بخش های خانگی، اداری، کشاورزی، تجاری و صنعتی است.
۹ هزار کیلومتر شبکه برق فشار ضعیف و متوسط در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
در سفر مهرماه امسال رییس جمهوری و هیات دولت به استان کهگیلویه و بویراحمد ۲۱۷ طرح زیربنایی، زیرساختی و توسعه محور در بخش های مختلف اعم از گردشگری، راه، آب ،منابع نفت و گاز، پتروشیمی ، گیاهان دارویی، صنعت و کشاورزی برای عبور از محرومیتها و شتاب بخشی به روند توسعهای این استان به ارزش ۲۱هزار میلیارد تومان تصویب رسید.