شهرکرد- ایرنا- رییس کانون کارآفرینی چهارمحال و بختیاری، همسویی بین دولت و بخش خصوصی در دولت سیزدهم را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: دولت در همکاری با بخش خصوصی همراه است این در حالیست که در سال‌های گذشته موازی‌کاری‌هایی را در این خصوص شاهد بودیم.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، امین مالکی به مناسبت هفته کارآفرینی افزود: یکی از اقدامات کانون کارآفرینی استان ایجاد بستر برای تقویت همراهی و همکاری دولت و بخش خصوصی است و این مهم در دولت سیزدهم به خوبی محقق شده است.

وی ادامه داد: این همسویی سبب شده است تا با وجود تنگناهای اقتصادی موجود، سرمایه‌گذاران تمایل خوبی برای سرمایه‌گذاری در این استان داشته باشند و حجم بالایی از سرمایه‌گذاری در استان وارد شده است.

رییس کانون کارآفرینی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در شهرک صنعتی شهرکرد زمینی برای واگذاری به سرمایه‌گذاران وجود ندارد، تصریح کرد: چنانچه این همدلی در استان تقویت شود و زیرساخت‌های مناسبی شکل گیرد بی‌شک ظرف یک سال آینده تحولات خوبی در حوزه سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی در استان شکل می‌گیرد.

مالکی در ادامه با اشاره به اینکه طی سال‌های گذشته در خصوص کارآفرینی اقدامات قابل قبولی در این استان انجام نشده است، اظهار داشت: همین موضوع سبب شد تا این استان همواره رتبه‌های نخست کشور در خصوص افزایش بیکاری را به خود اختصاص دهد از همین رو می‌طلبد موانع کارآفرینی در استان برطرف شود.

وی با بیان اینکه در این استان حلقه ارتباطی بین دانشگاه، صنعت و پارک علم و فناوری شکل نگرفته است، گفت: یکی از مهمترین اقدامات برای تقویت کارآفرینی در استان ایجاد این حلقه ارتباطی است و هنوز نتوانسته‌ایم ایده‌پردازان را به سرمایه‌گذاران متصل کنیم.

رییس کانون کارآفرینی چهارمحال و بختیاری نبود زیرساخت‌ها را از مهمترین موانع کارآفرینی در استان برشمرد و افزود: عملکرد کمرنگ در حوزه فرهنگسازی، نبود حمایت مالی برای شرکت‌های نوپا و نبود زیرساخت‌های فیزیکی از دیگر موانع کارآفرینی در استان به شمار می‌رود.

مالکی اصلاح و بازنگری برخی قوانین بانکی را عاملی برای تسهیل کارآفرینی و اشتغالزایی عنوان کرد و گفت: ایجاد و توسعه بانک‌های خصوصی، ایجاد صنایع بزرگ در استان، اصلاح و بازنگری قانون کار برای پایداری بنگاه‌های تولیدی، آموزش کارآفرینان و کاهش بروکراسی اداری از دیگر راهکارهای موثر در این خصوص است.

به گزارش ایرنا،امسال پنج هزار و ۷۱۵ طرح به مبلغ ۶۸۶ میلیارد تومان از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری به بانک‌های عامل معرفی شده است که تاکنون به پنج هزار و ۶۰۲ طرح مبلغ ۴۶۵ میلیارد تومان پرداخت شده است.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان و جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است.