آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان یک ویروس سرمادوست است و احتمال شیوع آن در فصل سرد سال(پاییز و زمستان) وجود دارد و برای مقابله با بیماری همکاری دستگاههای اجرایی مختلف ضروری است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمد آقامیری روز پنجشنبه در نشست قرارگاه سازندگی و محرومیت استان سمنان و آیین تجلیل از دست اندکاران رزمایش جهادگران فاطمی ۲ در سالن اجتماعات استانداری اظهار داشت: سازمان دامپزشکی عملیات پاکسازی ۶ کانون بیماری دامی مشترک بین انسان و دام را آغاز کرده است.
وی بیان کرد: عشایر کشور سهم ۲۵ درصدی از تولید دام کشور را برعهده دارند و تمامی خدمات حوزه دامپزشکی به صورت رایگان به آنان ارایه میشود.
رییس سازمان دامپزشکی خاطر نشان کرد: انجام رزمایش دامپزشکی در استانهای مختلف کشور سبب افزایش ۳۸ و نیم درصدی ضریب نفوذ واکسیناسیون دامها شد.
آقامیری ادامه داد: سازمان دامپزشکی از سال گذشته حرکتی را در راستای احیای جهاد سازندگی در وزارت کشاورزی آغاز کرد و در ابتدا بسیج جهاد سازندگی در زمینه دامپزشکی تشکیل شد.
تفرقهافکنی بین مردم و نظام دسیسه دشمنان است
معاون هماهنگ کنننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز گفت: دشمن در جنگ نرم امروز در پی تضعیف نظام و ایجاد دو دستگی در بین مردم و مسوولان است و مردم باید هوشیار باشند.
سردار ضیاءالدین حزنی افزود: مردمیاری و مردمداری رمز ماندگاری، رونق کشور و پیشرفت است.
وی با یادآوری اینکه رضایت خداوند در رضایت مردم و محرومان است، افزود: همه مشکلات کشور با ظرفیتهای داخلی و اتکا به توان داخل قابل حل است.
معاون هماهنگ کنننده قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه ترویج خدمت در مناطق محروم باید در دستور کار و همگانی شود، اظهار داشت: هیچ بن بستی برای خدمت رسانی به مردم وجود ندارد و همه ظرفیتها برای پیشرفت در درون کشور وجود دارد.
وی یادآور شد: بیکاری، اعتیاد، طلاق و اقتصاد ناکارآمد چهار مشکل اساسی اکنون در کشور است.
این مسوول اضافه کرد: طرحهای محرومیت زدایی در استان سمنان به وسیله گروه های جهادی شناسایی شود و اعتبار انجام آن نیز توسط قرارگاه تامین خواهد شد.
سردار حزنی با بیان اینکه نیاز است نشستهای قرارگاه محرومیتزدایی در شهرستانها به صورت منظم برگزار شود، افزود: اولویت فعالیتها در این مجموعه مردم و خدمترسانی به نیازمندان است.
ایجاد یکهزار و ۷۲۰ فرصت شغلی در استان سمنان با رفع موانع تولید
همچنین استاندار سمنان و رییس قرارگاه سازندگی و محرومیت زدایی استان سمنان اظهار داشت: ۶۵ واحد تعطیل در استان با همت مسوولان و بسیج رفع موانع شده و یکهزار و ۷۲۰ نفر به واسطه این رفع موانع صاحب شغل شدند.
سید محمدرضا هاشمی افزود: مشکل عمده استان سمنان آبرسانی به واحدهای صنعتی و ایجاد اشتغال برای دانشآموختگان دانشگاهی است.
استاندار سمنان با بیان اینکه پراکندگی جمعیتی استان نیازمند توجه ویژه برای محرومیتزدایی است، اظهار داشت: به همت سپاه و بسیج و شرکت آب و فاضلاب در سالجاری طرحهای عمده آبرسانی در استان اجرا شده است.
وی افزود: به همه دستگاههای اجرایی اعلام شده که طرحهای محرومیت زدایی باید برای اجرا به بسیج سازندگی واگذار شود.
استاندار سمنان با بیان اینکه گروههای جهادی استان سمنان همواره پیشگام در خدمت رسانی در همه بخشها هستند، افزود: ترویج فرهنگ ازدواج آسان و فرزندآوری به منظور بهبود نرخ باروری با جدیت پیگیری شود.
استاندار سمنان با تقدیر از تلاشهای صورت گرفته در حوزه محرومیتزدایی افزود: حل مشکلهای استان مربوط به یک دستگاه خاص نیست و مدیران جهادی همه باید مانند گذشته برای حل آنان تلاش کنند.
کمبود آب مشکل اساسی استان سمنان
فرمانده سپاه قائم (عج) استان سمنان نیز گفت: یکی از مسائل اساسی استان کمبود آب و تلاش قرارگاه بسیج سازندگی هم اجرای طرحهای آبرسانی با تمام توان است.
سردار حمید دامغانی با بیان اینکه اصلی ترین اولویت قرارگاه محرومیت زدایی خدمت رسانی به نیازمندان و محرومان است، افزود: یکی از مزیت های استان تشکیل قرارگاه محرومیت زدایی استان به صورت منظم و به ریاست شخص استاندار است.
وی اضافه کرد: گروههای جهادی در استان سمنان دارای هویت واقعی و در خدمت رسان محض هستند.
فعالیت سه قرارگاه جهادی در استان سمنان
همچنین دبیر قرارگاه محرومیت زدایی استان سمنان اظهار داشت: سه قرارگاه در استان برای خدمت رسانی و محرومیت زدایی ایجاد شده است.
مهدی کاشفی افزود: بسیج سازندگی در عرصههای مختلف کار خدمت رسانی به نیازمندان را انجام میدهد.
وی ادامه داد: تشکیل ۵۵۰ صندوق قرض الحسنه، اجرای ۱۸۰ پروژه محرومیت زدایی و اجرای طرح نصب سههزار پنل خورشیدی از مهمترین فعالیتهای بسیج سازندگی در سالجاری است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در نشست قرارگاه سازندگی و محرومیت استان سمنان و آیین تجلیل از دست اندکاران رزمایش جهادگران فاطمی ۲، مدیران کل دستگاههای اجرایی، فرمانداران و فرماندهان سپاه در شهرستانهای استان نیز حضور داشتند.