دکتر بهمن نقی پور روز یکشنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز آذربایجان شرقی، با تاکید بر نقش تاثیرگذار خبرگزاری جمهوری اسلامی در سپهر رسانه ای کشور، اخلاق مداری را ویژگی ممتاز، مهم و بارز خبرنگاران ایرنا دانست و گفت: تشریح و تبیین عملکرد دستگاه ها توسط رسانه های گروهی می تواند اعتماد از دست رفته موجود را ترمیم کند.
وی با اشاره به اینکه خبرنگاران این رسانه بدون کوچکترین حواشی، اخبار و گزارش های دقیق، درست و قابل اعتماد را منتشر می کنند، افزود: یکی از مهمترین خصوصیات ایرنا انتقال صحیح و با دقت کامل و حرفه ای اخبار است که بدون پنهان کاری فعالیت های خود را ادامه می دهد و این موضوع برای دستگاه های اجرایی بسیار مفید و تکیه گاه به شمار می رود.
وی اظهار داشت: با شناختی که از خبرگزاری ایرنا دارم، این مجموعه همواره در پی حل و فصل مشکلات مختلف جامعه بوده و اخبار و گزارش های آن نشان دهنده واقع بینی و درک درست از شرایط کشور است که در این راستا طی یک سال اخیر دانشگاه علوم پزشکی مرکز استان از اخبار، گزارش ها و انتقادات ایرنا به خوبی بهره مند شده است و این امر جای قدردانی دارد.
نقی پور ایجاد اعتماد بین مردم و مسئولان را یکی از رسالت های مهم و اصلی رسانه های گروهی بیان و اضافه کرد: ایرنا در این زمینه عملکرد بسیار خوب و مثبتی داشته است که این رویه باید در سایر رسانه ها و مطبوعات ملی و استانی نیز باید پیگیری شده و البته تقویت شود.
وی بر ضرورت ارتباط مردم با مسئولان به طور شفاف و صمیمانه تاکید کرد و با بیان اینکه ارایه خدمات دستگاه های خدمات رسان باید به صورت حداقل فصلی توسط رسانه ها اعلام شود، ادامه داد: بر همین اساس می توان نگرانی های مردم از بابت تحریم ها در حوزه های مختلف را با ارتباط سازنده رسانه ها از بین برد و نسبت به ایجاد امید در بین احاد مردم اقدام کرد.
وی تاکید مقام رهبری به موضوع جهاد تبیین را یکی از محورهای مهم و لازم در شرایط کنونی کشور خواند و گفت: از رسانه های گروهی انتظار می رود با مطالبه گری از دستگاه های اجرایی در این خصوص گام های ارزنده و مفیدی برداشته و برای نهادینه کردن جهاد تبیین در جامعه وارد عرصه شوند که بدون تعارف باید فعالیت های خبرگزاری جمهوری اسلامی در یان زمینه را ستود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه این مجموعه به هیچ عنوان دوست ندارد پنهان کاری کند، اظهار داشت: طی یک سال اخیر به دنبال حل مشکلات نظام سلامت استان بوده و بدون شعار و اقدامات نمایشی و با ایجاد ارتباط مستحکم با رسانه ها به خصوص خبرگزاری ایرنا در این راستا حرکت کرده و نتایج مثبتی نیز گرفته ایم.
نقی پور افزود: دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان متولی بخش سلامت و بهداشت آذربایجان شرقی از هر گونه پیشنهاد و انتقاد سازنده با ارایه راهکارهای معقول و عملی استقبال می کند و در حقیقت ما رسانه ها و جامعه خبری را به عنوان یار دوازدهم تیم نظام سلامت خود می دانیم.
وی ادامه داد: معتقدیم روابط حسنه، درست و منطقی بین دستگاه های اجرایی به خصوص دانشگاه علوم پزشکی که به جمعیت هدف بیش از ۱۰ میلیونی آذربایجان شرقی و استان های همجوار خدمات می دهد، با رسانه می تواند بخش بزرگی از مشکلات و ایرادات موجود را رفع کند.
نقی پور برخورداری از رسانه های قوی و جامع را یکی از اساسی ترین عناصر توسعه جوامع برشمرد و با تاکید بر اینکه تقویت رسانه های گروهی پیشرفت های مختلف کشور را سرعت می بخشد، گفت: در این رابطه نباید اخلاق مداری توسط رسانه ها به فراموشی سپرده شود، چراکه بدون اخلاق هیچ گام مثبت و مفیدی تاثیرگذار نخواهد بود.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجان شرقی با داشتن حدود ۹ هزار و ۵۰۰ نفر دانشجو در ۲۰۰ رشته تحصیلی و ۳۳ واحد آموزشی جزو دانشگاه های برتر کشور به شمار می رود و در حال حاضر ۱۹۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۸۵۰ عضو هیات علمی دارد و با برخورداری از ۳۰ مرکز تحقیقاتی تاکنون حدود ۱۰ هزار طرح تحقیقاتی را به جامعه علمی ارایه کرده است ویکی از ۵ دانشگاه برتر علم پزشکی کشور به شمار می رود.
۱۳ مرکز آموزشی و درمانی، ۳۰ مرکز تحقیقاتی، توسعه و رشد فناوری و تعداد ۱۹ شبکه بهداشت از جمله امکانات دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشد.