سنندج- ایرنا- فرماندار شهرستان سقز گفت: بیش از یک هزار کم سواد و بی‌سواد در این شهرستان جذب آموزش‌های سوادآموزی شدند.

به گزارش ایرنا، جعفر توان روز پنجشنبه در آیین تجلیل از آموزشیاران نهضت سواد آموزی شهرستان سقز با اشاره به آمارهای مقایسه ای در قبل و بعد از انقلاب اسلامی، اظهارکرد: روند ریشه کنی بیسوادی در ایران اسلامی بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی، شتاب مناسبی گرفته است و در این شهرستان هم طی سال های اخیر افزون بر هزار نفر از افراد کم سواد و بی سواد، آموزش های سوادآموزی دریافت کردند.

وی با بیان اینکه افراد بیسواد، آسیب پذیر و آسیب رسان هستند و باید برای ریشه کنی بیسوادی و انسداد مبادی بیسوادی مجدانه تلاش کرد، افزود: در دین مبین اسلام به سواد و سوادآموزی توجه زیادی شده به گونه‌ای که در جنگ بدر، اسیران جنگی به جای فدیه، افراد بیسواد را آموزش می دادند.

فرماندار سقز بر جلوگیری از ترک تحصیل دختران در سطح روستاها تاکید کرد و گفت: این شهرستان دارای ظرفیت مناسبی در بحث وجود مدارس شبانه روزی است و نباید از این ظرفیت غفلت کرد.

توان در بخشی دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت جهاد تبیین خدمت یادآور شد: اقدامات و فعالیت های خدمات رسانی در این شهرستان انجام شده که یکی از مهمترین آنها آبرسانی و آسفالت راه روستایی است و روند اجرای آن شتاب بیشتری گرفته است.

بهزاد رحیمی، نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم اظهار کرد: برای تبدیل وضعیت آموزشیاران نهضت، در تلاش هستیم.

رییس اداره نهضت سواد آموزی شهرستان سقز هم شیوه کلاس گذاری تلفیقی و غیرفعال کردن مراکز یادگیری محلی را از دغدغه ها برشمرد و گفت: سال گذشته یک هزار و ۷۸ کم سواد و بیسواد جذب شدند.

سرپرست آموزش و پرورش سقز گفت: وضعیت استخدامی آموزشیاران، بکارگیری افراد حق التدریس، استخدام آموزشیاران و رفع مشکل نیروهای پیش دبستانی یکی از مطالبات مردم این شهرستان است.

یک هزار و ۲۰۰ آموزش دهنده در سطح استان کردستان فعالیت دارند.