محمدرضا اسدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:طرح جمع آوری و تصفیه فاضلاب کاشان یک طرح بزرگ عمرانی است و عملیات اجرایی آن سال ۱۳۸۵ آغاز شد و تا کنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی اظهار کرد:هدف از اجرای طرح یادشده حفظ سلامت مردم است ،داشتن سیستم جمعآوری و تصفیهخانه فاضلاب از استانداردهای یک شهر و شاخصهای مهم زیستمحیطی به شمار میرود و تکمیل طرح جمع آوری و تصفیه فاضلاب کاشان ضرورت دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان بیان کرد: در سال ۱۳۹۰ با پیگیری های انجام شده اعتباری به مبلغ ۶۲ میلیون یورو از فاینانس خارجی و از محل اعتبارات بانک توسعه اسلامی دریافت شد و طی چهار سال، ۳۵۰ کیلومتر شبکه اصلی و فرعی از طرح فاضلاب کاشان اجرا شد.
اسدی گفت:اگر مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان امسال به این طرح اختصاص یابد،تکمیل آن پنج سال زمان می برد.
وی افزود:در حال حاضر وضعیت اعتبارات عمرانی به شکل قطره چکانی بوده و برای تکمیل این طرح نیازمند توجه ویژه در سطح ملی هستیم،هرچند برای توسعه طرح جمع آوری و تصفیه فاضلاب کاشان،مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان را در قالب بیع متقابل، مجوز دریافت کردیم و این یعنی متقاضی که منطقه ویژه اقتصادی کاشان است، درخواست پساب فاضلاب دارد و به جای آن باید با سرمایه گذاری شبکه فاضلاب کاشان را تکمیل کند.
وی اظهار کرد: طبق این بیع متقابل به مدت ۲۰ سال پساب فاضلاب را در اختیار سرمایه گذار می گذاریم و او هم باید در قبال آن کار کند و طبق این قرارداد، برای سال آینده به میزان ۲۰۰ میلیارد تومان کار طراحی کرده ایم.
اسدی سلامت و بهداشت محیط، استفاده از پساب فاضلاب در فضای سبز شهری و صنعت و صرفهجویی در مصرف آب شرب را از مزایای اجرای شبکه جمعآوری و تصفیه فاضلاب کاشان ذکر کرد و افزود: لازمه این کار توجه ویژه مسئولان در سطح ملی به طرح یادشده است.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.