به گزارش ایرنا ، جبرائیل رزمجو روز پنجشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: ۲۰ دانشگاه علوم پزشکی و ۱۱ دانشگاه صنعتی موفق به ورود به رتبهبندی جهانی سال ۲۰۲۲ موسسه ISC شدهاند و از بین دانشگاههای جامع کشور فقط ۳۲ دانشگاه جامع در رتبهبندی جهانی سال ۲۰۲۲ موسسه ISC حضور دارند.
وی افزود: در رتبهبندی دانشگاههای جهان توسط موسسه ISC ، دانشگاههایی مورد بررسی قرار گرفتهاند که حداقل ۸۵۰ سند علمی در بازه زمانی سالهای ۲۰۱۸-۲۰۲۰ در پایگاه Web of Scienceبه ثبت رساندهاند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی ادامه داد: در سال ۲۰۲۲ از ۳۲ دانشگاه جامع ایرانی حاضر در رتبهبندی فوق ۱۹ دانشگاه جامع ایرانی، رتبه بهتری نسبت به دانشگاه محقق اردبیلی کسب کردند، در حالی که در سال ۲۰۲۱ از ۲۵ دانشگاه جامع ۱۷ دانشگاه رتبه بهتری نسبت به دانشگاه محقق اردبیلی کسب کرده بودند.
رزمجو همچنین با اشاره به آخرین وضعیت تولیدات علمی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: با بررسیهای آخرین گزارش پایگاههای استنادی scopus و wos تولیدات علمی دانشگاه در سال ۲۰۲۲ نسبت به سال های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۰ سیر نزولی داشته است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی اظهارامیدواری کرد با ایجاد بسترهای لازم و ترغیب و تشویق دانشگاهیان به تولید علم، فناوری و انجام پژوهشهای تقاضامحور، افزایش پژوهشگران پسادکترا، جذب دانشجویان بینالمللی و بازنگری آئیننامهها و افزایش حمایتهای پژوهشی و فناورانه در سالهای آینده روند تولیدات علمی دانشگاه سیر صعودی بگیرد.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است و اکنون تعداد رشتههای مصوب این دانشگاه ۲۸۱ رشته شامل ۶۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۳۳ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۷۹ رشته مقطع کارشناسی و هفت رشته مقطع کاردانی است.
این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایشهای علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار میشود.