به گزارش خبرنگار ایرنا دکتر اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی روز چهارشنبه در آئین انعقاد این تفاهم نامه در این مرکز علمی، با معرفی دانشگاه و ظرفیتهای مختلف آن بر گسترش ارتباطات علمی و بین المللی آن با دانشگاه محمد علی جناح پاکستان تاکید کرد.
وی با اشاره به ارتباطات تاریخی و فرهنگی ایران و پاکستان، افزود: تبادل استادان و دانشجویان، برگزاری همایشهای مشترک و انجام پروژههای مشترک تحقیقاتی در زمینههای مختلف علمی موجود در ۲ دانشگاه میتواند منجر به توسعه پیشرفتهای علمی-پژوهشی و حتی فرهنگی این مراکز علمی شود.
دکتر محمد کامران عظیم ، استاد تمام علوم زیستی و بیوانفورماتیک دانشگاه محمدعلی جناح نیز علاوه بر بازدید از کتابخانه مرکزی، آزمایشگاههای دانشکده علوم، مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری، آزمایشگاه مرکزی و موزه تاریخ علوم دانشگاه محقق اردبیلی، به معرفی دانشگاه محمد علی جناح پرداخت.
وی گفت: دانشگاه ما دارای محصولات دانش بنیان مختلف از جمله کیتهای تشخیص DNA است و میتواند در حوزه محصولات دانش بنیان مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی و انجام پروژههای تحقیقاتی دانش بنیان همکاری کند.
دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است و اکنون تعداد رشتههای مصوب این دانشگاه ۲۸۱ رشته شامل ۶۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۳۳ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۷۹ رشته مقطع کارشناسی و هفت رشته مقطع کاردانی است.
این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایشهای علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار میشود.
نظر شما