به گزارش ایرنا، پیمان سبزی روز دوشنبه در اولین نشست بنیاد مردمی تحول اجتماعی استان با فعالان رسانهای محله های نایسر، حسن آباد، دوشان، گریزه و آساوله سنندج اظهار کرد: با ایجاد رسانه در محلات می توان نتایج ارزشمندی را در راستای پیشگیری، آگاهیرسانی آسیبهای اجتماعی و مطالبهگری مردم به ثبت رسانید.
وی با بیان اینکه رسانه فرآیند حل آسیبهای اجتماعی با پیشگیری آگاهی رسانی، آموزش و البته ایجاد مطالبه گری مردم را میسر میکند، گفت: ارائه راهکارهای رفع آسیب اجتماعی، آگاهی بخشی به مردم حاشیه نشین در راستای رفع آسیبهای اجتماعی و رونق محله از اهداف فرعی ایجاد رسانه در محلات است.
مسئول بنیاد مردمی تحول اجتماعی کردستان یادآور شد: بنیاد مردمی تحول اجتماعی با رویکرد ورود تخصصی در جهت شناسایی و سازماندهی رسانه در محلات، اقدام تخصصی در این حوزه را به صورت زیرساختی اجرا خواهد کرد.
سبزی با اشاره به اینکه به میدان آوردن جامعه نخبگان محله و شهر از دیگر اهداف اصلی این بنیاد در حوزه رسانه است، گفت: آگاهی بخشی و شناساندن محله به عامه مردم، تعریف نقش برای نخبگان و فعالان اجتماعی و بیان اهمیت حضور آنها در محلات حاشیه شهری به عنوان هدف کلی مدنظر است.
وی افزود: آموزش در حوزههای تولید محتوا، ارتقای سواد رسانه ای برای جوانان و نوجوانان علاوه بر پیگیری مطالبات در محلات، زمینه مسئولیت پذیری آنها در برابر جامعه را افزایش می دهد.
در ادامه این نشست معتمدین محله های نایسر، دوشان، حسن آباد، آساوله و گریزه با بیان مطالبات خود در این حوزه از راه اندازی رسانه در محلات سنندج توسط بنیاد مردمی تحول اجتماعی استان کردستان تقدیر و خواستار به نتیجه رساندن این طرح ارزشمند شدند.