اصفهان - ایرنا - مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان اصفهان از برطرف شدن مشکلات زیرساختی در زمینه تجهیزات بویژه اسکان دانشجویان دانشگاه فرهنگیان این استان خبر داد.

به گزارش ایرنا، علی اکبر کجباف، روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: دانشگاه فرهنگیان در سالجاری با کسب مجوز افزایش ۲ هزار و ۳۰۰ نفری ظرفیت پذیرش دانشجویان جدید با چالش‌هایی مواجه شد.

وی خاطرنشان کرد: موضوع افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو بدون وجود زیرساخت‌های لازم در هیات امنای دانشگاه، شورای آموزش و پرورش، شورای مدیران دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور و همچنین دیگر بخش ها، مطرح شده بود.

مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان اصفهان افزود: به این منظور مقرر شد تا برای رفع مشکلات زیرساختی بویژه در بخش اسکان دانشجویان دانشگاه فرهنگیان، بخشی از ظرفیت‌های آموزش و پرورش به این کار اختصاص یابد و برای تامین فضای آموزشی و خوابگاهی هم از ظرفیت دانشگاه جامع علمی- کاربردی، پیام نور، دانشگاه آزاد و حتی سازمان‌ها و نهادهایی که همکاری با آنها ممکن بود، استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: با تلاش صورت گرفته در مهر سال جاری، بخشی از مراکز، کانون‌ها، اردوگاه‌ها و مدارس شبانه‌روزی راکد آموزش و پرورش استان را در اختیار گرفتیم که با بهسازی، آماده‌سازی و تجهیز کردن آنها در دی امسال، دانشجویان دانشگاه فرهنگیان را در آنها اسکان دادیم.

کجباف افزود: با این وجود، حدود ۲۰۰ نفر از دانشجویان بدلیل نبود فضای اسکان بصورت مجازی در کلاس‌های درس این دانشگاه حضور می‌یابند.

وی به بیان اقدامات این دانشگاه برای تقویت بُنیه عمومی دانشجویان و اساتید گفت: در این راستا دوره‌های توانمندسازی برای اساتید در قالب کارگاه‌های تخصصی و همینچنین طرح های پژوهشی و مطالعاتی در نظر گرفته شده است که در زمان حاضر ۷۰ درصد از اساتید با ایجاد ۱۳ هسته پژوهشی، مشغول کارهای تحقیقی هستند.

این مقام مسوول، مجموع تعداد دانشجویان دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان را هشت هزار و ۵۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۶ هزار رو ۷۰۰ نفر دانشجو معلم و یکهزار و ۴۰۰ نفر مهارت‌آموز فراگیری دوره‌های آموزشی بمنظور جذب در وزارت آموزش و پرورش هستند.

وی یکی از اهداف مهم دانشگاه فرهنگیان را جذب معلم در تراز انقلاب اسلامی برای آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: در این راستا دانشگاه فرهنگیان در قالب طرح تعاون (همکاری بین دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه‌های جامع و مادر استان) درصدد ایجاد دوره های تحصیلات تکمیلی و کارشناسی ارشد در ۶ رشته تحصیلی در این دانشگاه است.

گردهمایی تشکل‌های دانشجویی دانشگاه فرهنگیان بدنبال توانمندسازی دانشجویان است

کجباف با اشاره به برگزاری هفتمین گردهمایی سراسری تشکل‌های دانشجویی دانشگاه فرهنگیان از ۱۶ تا ۲۰ اسفند جاری اظهار داشت: این رویداد بدنبال توانمندسازی و تشویق دانشجو معلمان به فعالیت گروهی در بستر تشکل‌هاست.

وی، معرفی استعدادها و ظرفیت‌های دانشجو معلمان در حوزه کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های علمی، تشکل‌های اسلامی و فراگیر و آشنایی بیشتر آنها با ساختار تشکیلاتی و فعالیت های فرهنگی و هنری و در نهایت نهادینه کردن هویت کانون های فرهنگی در این دانشگاه را از دیگر اهداف برپایی این همایش برشمرد.

مدیر امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان افزود: این رویداد در ۲ بخش خواهران و برادران با حضور حدود ۶۰۰ دانشجو معلم از سراسر کشور برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: این رویداد کشوری، فرصتی برای تربیت نسلی پویاست که با توجه به اهمیت نقش معلمان باید نگاه ویژه‌ای به دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان داشته باشیم.

کجباف یادآور شد: در مدت پنج روز برپایی این گردهمایی، نمایشگاهی از توانمندها و دستاوردهای کانون های فرهنگی و انجمن های علمی هر استان نیز برپا می‌شود.