کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه راه‌اندازی سوله بحران در آرامستان کرمانشاه را خدمتی ماندگار و باارزش توصیف کرد و گفت: راه‌اندازی این سوله علاوه بر سامان‌دهی اجساد در مواقع ضروری، امنیت آرامستان را هم افزایش می‌دهد.

به گزارش ایرنا؛ دکتر «سلیم خانی» روز یکشنبه در یک نشست خبری، فضای سوله را هزار و ۳۶۰ متر با چهار هزار متر عرصه عنوان کرد و درخصوص ضرورت های راه‌اندازی سوله بحران در کرمانشاه، افزود: سوله بحران قبلا در سه استان دیگر راه اندازی شده است و ما چهارمین استانی هستیم که قرار است از این سوله در حوادث غیرمترقبه مانند سیل، زلزله، تصادفات، بیماری های همه گیر و یا حوادث ناشی از سقوط هواپیما برای سامان دهی اجساد استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه راه اندازی این سوله هیچ گونه مزاحمتی برای ساکنان محلات مجاور ندارد و حداکثر شاید سالی سه یا چهار بار مورد استفاده قرار گیرد، اظهار داشت: شهرداری برای این سوله هزینه ای نمی کند و اعتبار ساخت آن را پزشکی قانونی تقبل می کند و در نهایت هم این سوله در اختیار ستاد بحران استانداری کرمانشاه قرار می گیرد تا در مواقع ضروری مورد بهره برداری قرار گیرد.

مدیرکل پزشکی قانونی استان کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود از بررسی سالانه ۵۰ هزار پرونده معاینات که مربوط به تصادفات و نزاع است خبر داد و گفت: در کمیسون های مختلف هم هزار و ۵۰۰ پرونده و همچنین بیش از هزار و ۵۰۰ مورد آزمایشگاهی هم در سال جاری مورد بررسی قرار گرفته است.

دکتر خانی کاهش زمان پاسخ دهی به ارباب رجوع را یکی دیگر از دستاوردهای ارزشمند پزشکی قانونی استان دانست و افزود: میزان پاسخگویی در کمیسیون ها به کمتر از ۱۶ روز و پاسخ دهی در سالن تشریح، سم شناسی و آسیب شناسی هم به کمتر از ۴۵ روز کاهش یافته که از نقاط قوت پزشکی قانونی استان محسوب می شود.

استان کرمانشاه بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان دارد.