به گزارش ایرنا، «روحالله دهقانی فیروزآبادی» روز دوشنبه در رویداد همافزایی و همکاری شرکت سرمایهگذاری شستا و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، اظهار داشت: اقتصاد ما ۸۰ درصد دولتی است، بخش خصوصی محافظه کار است؛ اما بخش خصوصی بهزودی وارد عرصههای جدی اقتصاد دانش بنیان میشود، ضمن اینکه در بسیاری از حوزههای از بخش دولت سبقت گرفته است.
وی افزود: اقتصاد دانش بنیان وقتی شکل میگیرید که ۲۰۰ مجموعه مانند شستا لوکوموتیو پیشران دانش بنیان شوند. شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی در ۲ حوزه عمیقاً میتواند فعالیت کند که یکی افزایش بهرهوری مجموعهها برای ارتقای بهرهوری، افزایش کیفیت و ایجاد بازار برای سایر شرکتهای دانش بنیان است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه از شرکتهای دانش بنیان حمایت میشود، گفت: این معاونت با تمام توان تمام عیار پشتوانه مجموعه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و سایر شرکتهای دانش بنیان خواهد بود.
وی ادامه داد: بزرگترین حمایت از دانش بنیانها ایجاد بازار واقعی است، شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی این قابلیت و زیرساخت را دارد که سرمایه گذاریهای کوچک اما اثر بخش را انجام دهد از این رو شرکتهای کوچک باید به مجموعه بزرگی مانند شستا مانند زنجیره متصل شوند.
فیروزآبادی، اقتصاد دانش بنیان را یکی از مهمترین مسائل عنون کرد و گفت: کشورمان از نظر زیرساخت، تجهیزات و سرمایه گذاری شاخص و قابل رقابت با دنیا نیستیم، اما از لحاظ مغز اقتصاد و نیروی انسانی قابل رقابت با کشورهای جهان هستیم، هزینه یک مهندس در کشورهای دیگر ۱۰ هزار دلار و هزینه یک مهندس در کشور ما ۲۰ تا ۲۵میلیون تومان است که نیروی انسان ارزان و باهوش یکی از مزیتهای کشورمان است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری گفت: یکی از بزرگترین کشورهای دنیا از لحاظ فارغ اتحصیلان هستیم و نیروی انسانی ارزانتر نسبت به دنیا را داریم؛ افرادی باهوش و با تجربه هستند، اگر دنیا به سمت اقتصاد و دانش بنیان رفته است، باید به این مزیت نگاه کنیم که یکی از پیشروان اقتصاد دانش بنیان در دنیا خواهیم بود.