به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، روح الله دهقانی فیروزآبادی روز دوشنبه در آیین افتتاحیه پنجمین نشست بینالمللی سرمایه گذاری فناوری TIM۲۰۲۳ افزود: ما می توانیم یکی از بزرگ ترین بازیگران جهان در توسعه، ترویج، استفاده و اقتصادی سازی مقوله نوآوری باشیم.
وی یادآور شد: نوآوری یک مفهوم جدید رو به جلو است و در همه عرصه های نوآوری لازم است، رسوخ کند. این یک اجبار است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری تاکید کرد: هیچ حوزه اقتصادی در دنیا وجود ندارد که بتواند بدون نوآوری سازنده باشد و با سیستمی پایدار به حیات اقتصادی ادامه دهد. شرط بقای تمام زنجیره اقتصادی و نقطه های ارزش بالادست و پایین دست نوآوری است بنابراین نوآوری یک نیاز جدی در همه حوزهها است.
دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: فرصت های دسترسی به دریا، معادن، انرژی، نیروی انسانی توانمند، بازار آموزش و پژوهش، بازار مصرف نوآوری می تواند این مقوله را تکمیل کند.
وی تصریح کرد: باید در پنج دوره آینده این نشست تمرکز را روی بیگ دیتا (big data) و شرکت های بزرگ فناوری که فراتر از استارتاپ های کوچک هستند، بگذاریم.
رئیس بنیاد ملی نخبگان یادآور شد: ظرفیت های منطقه ایجاب می کند که بتوانیم صاحب برندهای بزرگ جهانی در توسعه فناوری جهانی باشیم، برای ساختن شرکت های بزرگ باید این شرکت ها پیشرانه فناوری باشند.
دهقانی فیروزآبادی افزود: گروه دی هشت میتواند ۱۰ شرکت بزرگ ابر شرکت فناوری مشترک با همکاری کشورهای راه اندازی کند تا اعضا از منافع و مزیت های منطقه ای بهره مند شوند.
وی افزود: برای این منظور باید برنامه ریزی و سهم سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری انجام شود که این دور از ذهن نیست. ما باور داریم این توان در کشورهای عضو گروه دی هشت وجود دارد و باید کمک کنیم تا در چشم انداز آینده صاحب شرکت هایی شویم که تحولات منطقه ای و توسعه ای ایجاد کنند و علاوه بر آن بتوانند تأثیرگذاری بین المللی داشته باشند.
به گزارش ایرنا، پنجمین نشست بینالمللی سرمایه گذاری فناوری(TIM۲۰۲۳ ) امروز با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری و نمایندگانی از شرکتهای عضو گروه دی هشت در پارک فناوری پردیس آغاز بهکار کرد.
نشست سرمایهگذاری فناوری گروه دی هشت (Technology Investment Meeting)، سازمانی است که با هدف بهبود موقعیت کشورهای در حال توسعه در اقتصاد جهانی، متنوعسازی و ایجاد فرصتهای جدید در روابط تجاری، افزایش مشارکت در تصمیمگیرها در سطح بینالمللی و فراهم آوردن استاندارد زندگی بهتر بین هشت کشور بنگلادش، مصر، اندونزی، ایران، مالزی، نیجریه، پاکستان و ترکیه ایجاد شده است.
این نشست ۲ روزه با هدف جذب سرمایه و شتابدهی شرکتهای نوپا و دانش بنیان و به همت پارک فناوری پردیس و دبیرخانه شبکه تبادل و انتقال فناوری کشورهای اسلامی در حال توسعه (D-۸TTEN) برگزار می شود.
برنامههای اصلی پنجمین نشست سرمایه گذاری گروه دی هشت شامل جلسات میان سرمایه گذاران و سرمایه پذیران (B۲B) با هدف انعقاد تفاهم نامه همکاری، رونمایی از اساسنامه صندوق سرمایهگذاری مشترک کشورهای عضو دی هشت و بازدید از ظرفیتهای اکوسیسیتم فناوری کشور است و حضور برای فعالان عرصه فناوری رایگان است.
نظر شما