علی مستوفیان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: در این بازه زمانی همچنین شاهد ماندگاری بیش از ۲ روز مسافران در اقامتگاه ها و هتل های خراسان شمالی بودیم که نشاندهنده حرکت در مسیر افزایش ماندگاری مسافران بهعنوان یکی از مهمترین اهداف توسعه صنعت گردشگری استان است.
به گفته وی؛ از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تاکنون ۲۵ هزار نفر در هتلها و اقامتگاههای قانونی خراسان شمالی اسکان یافتند.
مستوفیان ادامه داد: از این تعداد؛ ۱۲ هزار و ۴۳۳ نفر در اقامتگاههای موقت، هشت هزار و ۵۰۰ نفر در مهمانسراهای ادارات، خوابگاههای دانشجویی و ۲ هزار و ۲۷ نفر نیز در تاسیسات اقامتی وابسته به آموزش و پرورش اقامت داشتند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی با اشاره به افزایش ۱۸ درصدی ورودی مسافران به استان، گفت: ۲ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۵۴ مسافر از ۲۸ اسفند ماه سال ۱۴۰۱ تا سوم فروردین ماه امسال وارد استان شدند.
وی با بیان اینکه عشایر این استان با راهاندازی سیاهچادر در پنج نقطه جادهای از مسافران نوروزی استقبال می کنند، خاطرنشان کرد: سیاه چادرهای نوروزی در ۱۵ تا ۳۰ کیلومتری شهرهای استان برپا می شود و در آن فرهنگ بومی و سنتی استان و انواع صنایع دستی و تولیدات لبنی این قشر عرضه می شود.
مستوفیان افزود: این سیاه چادر ها در قالب نوروز گاههای جاده ای فعال است و فرصت مناسبی است تا ظرفیت های گردشگری جامعه عشایری بیشتر و بهتر معرفی شود.
هفت هتل، یک متل، ۱۱ مهمانپذیر، ۴۱ خانهمسافر و ۴۰ اقامتگاه بومگردی در استان خراسان شمالی مسافران را پذیرش می کنند و در مجموع شمار تخت های اقامتی در این استان به هزار تخت می رسد.
استان یک میلیون نفری خراسان شمالی بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه ملی و ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی دارد.