علی مستوفیان روز یکشنبه با بیان این مطلب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: براساس آمار سامانه جامع نظارت، آمار و اطلاعات تاسیسات گردشگری در ۱۰ روز گذشته در مجموع ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر نیز در این استان اقامت داشتند.
وی با بیان اینکه تنها هفت درصد مسافران در هتل های استان اقامت داشتند، افزود: ۳۹.۴۳ درصد از این مسافران در اقامتگاه های موقت مانند کمپ، کانکس و چادر و مابقی افراد نیز در تاسیسات اقامتی وابسته به آموزش و پرورش مانند مدارس اقامت داشتند.
دبیر ستاد خدمات سفرهای نوروزی خاطرنشان کرد: آمارها حکایت از اقامت ۴.۳۵ درصد مسافران در اقامتگاههای بومگردی است که هزار و ۱۳ مسافر را شامل می شود.
وی با اشاره به نطارت های مستمر بر مراکز گردشگری اظهار داشت: مسافران استان هیچ شکایتی در این ایام از مراکز گردشگری و اقامتی استان نداشتند اما با توجه به نظارتهای انجام شده ۱۱مرکز اقامتیٰ، آِدفتر خدمات مسافرتی و مرکزپذیرایی تشویق شدند.
مستوفیان با بیان اینکه در همین مدت به این مراکز ۳۱ تذکر، پنج اخطار داده شد، اظهار داشت: سه مرکز پذیرایی استان نیز تعطیل و تعلیق شد.
خراسان شمالی با دارا بودن ۸۶۳ هزار نفر دارای ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲۴ منطقه نمونه ملی و استانی و هشت روستای هدف گردشگری مقصدی بکر برای طبیعت دوستان و علاقهمندان به فرهنگ و آیینهای اقوام مختلف است.
هتل های این استان دارای ۴۷۲ تخت، اقامتگاه های بومگردی و خانه مسافرها ۳۴۰ و مهمانپذیر های استان نیز ۳۱۱ تخت دارند.
تعداد آثار ثبت شده استان در فهرست آثار ملی ۶۲۱ اثر تاریخی، طبیعی و ناملموس است که از مجموع آثار ثبت شده در فهرست ملی کشور ۵۰۹ اثر تاریخی، ۴۲ اثر طبیعی، ۷۰ اثر ناملوس و تعداد ۱۱ اثر نیز ثبت جهانی شده است.
این استان دارای ۶ موزه در شهرستان های بجنورد، فاروج، شیروان، گرمه و جاجرم است.
می توان امیدوار بود که با کاهش فشار کرونا و تغییر رنگ شهرهای خراسان شمالی و برداشته شدن محدودیت سفرهای نوروزی در تعطیلات کنونی روزهای خوشی در انتظار گردشگری خراسان شمالی باشد.
نظر شما