علی مستوفیان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این میزان سرمایه گذاری در راستای توسعه اماکن اقامتی و همچنین فراهم کردن زیرساخت های گردشگری این استان هزینه می شود.
وی افزود: همچنین سال گذشته ۸۰ موافقت نامه اصولی و ۱۳ فقره مجوز نیز برای ایجاد تاسیسات و مراکز گردشگری شامل هتل، اردوگاه، سفرهخانه، مجتمع بینراهی صادر شد.
مدیرکل میراث فرهنگیٰ، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی گفت: اجرای این طرحهای گردشگری جدای از جذب گردشگر، زمینه اشتغال غیر مستقیم و رونق اقتصادی این استان را نیز فراهم میکند.
مستوفیان یادآور شد: این استان دارای مناطق نمونه گردشگری همانند رویین، درکش است که با توجه به قرار گرفتن این استان در جاده مواصلاتی، حوزههای تفریحی و سرگرمی، نیازمند سرمایهگذاری بیشتر است.
وی افزود: اینک نیز اولویت سرمایه گذاری استان در مسیر راه اصلی از جنگل گلستان تا فاروج است.
مستوفیان با اشاره به تبدیل خراسان شمالی از معبر به مقصد میانی در نوروز امسال گفت: با فراهمسازی زیرساختهای مناسب جهت جذب و ماندگاری گردشگران در نوروز ۱۴۰۲ این استان از یک معبر سفر به مقصد میانی سفر تبدیل شد.
وی افزود: خراسان شمالی در سالهای گذشته تنها محل عبور مسافران بوده است که با برنامهریزی و هم افزایی دستگاه هایی اجرایی در جذب و ماندگاری گردشگران از معبر سفر به مقصد میانی سفر تبدیل شد.
وی افزود: پیش از این معمولا مسافران در این استان اقامت بسیار کوتاهی داشتند در حالی که در نوروز امسال ۲ روز یا بیشتر اسکان یافتند.
هفت هتل، یک متل، ۱۱ مهمانپذیر، ۳۸ خانهمسافر و ۴۰ اقامتگاه بومگردی در استان خراسان شمالی مسافران را پذیرش می کنند و در مجموع شمار تخت های اقامتی در این استان به هزار تخت می رسد.
استان یک میلیون نفری خراسان شمالی بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه ملی و ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی دارد.
نظر شما