طرح تشدید نظارت بر فرآوردههای خام دامی از ۱۳ اسفند ماه سال گذشته همزمان با سراسر کشور در استان البرز آغاز شد و تا پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.
دکتر غلامرضا توکلی روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هفت واحد صنفی غیر بهداشتی طی این مدت در استان البرز شناسایی پلمب شد.
وی افزود : یک میلیون و ۲۲۸ هزارو ۴۵۳ قطعه طیور و ۱۱ هزار و ۷۳۲ رأس دام سنگین و سبک در کشتارگاههای دام استان البرز طی این مدت زیر نظارت دامپزشکان ذبح شده است.
توکلی خاطرنشان کرد: کارشناسان دامپزشکی البرز از ۱۳ اسفند ماه سال گذشته تاکنون ۲هزارو ۴۵۶ مورد بازدید از مراکز عرضه فرآوردههای دامی انجام داده اند.
مدیر کل دامپزشکی استان البرز همچنین از تشدید خدمات سلامت محور دامپزشکی و نظارتها در ایام تعطیل خبر داد و خاطرنشان کرد: بهداشت و سلامت فرآوردههای خام دامی خط قرمز دامپزشکی است و متخلفان حوزه سلامت مواد غذایی بدون اغماض به مراجع قضایی معرفی میشوند.
وی به مردم توصیه کرد که در هنگام خرید فرآورده های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.