به گزارش ایرنا ، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ " پیمان لطیفی " گفت: در پی دریافت اخبار مردمی مبنی بر فعالیت غیر مجاز یک کارگاه تولید فرآورده های گوشتی غیر بهداشتی و غیر مجاز در بخش " چندار"، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع، ماموران پس از انجام اقدامات اطلاعاتی و حصول اطمینان از صحت موضوع و هماهنگی با مقام قضائی به همراه عوامل ادارات صمت و دامپزشکی به محل مورد نظر اعزام شدند.
وی اضافه کرد: در بازرسی از این کارگاه، مقدار ۲ تن و ۵۰۰ کیلوگرم خمیر مایع تولید سوسیس و کالباس غیر بهداشتی را کشف و پس از هماهنگی قضائی، کارگاه غیر مجاز پلمب شد.
لطیفی با اشاره به دستگیری یک نفر در این خصوص و معرفی به مراجع قضائی، اظهار داشت: کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را پنج میلیارد ریال اعلام کردند.
وی از شهروندان در خواست کرد در صورت مشاهده یا اطلاع از این موارد، سریعاً موضوع را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.
کرج - ایرنا - معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی البرز از کشف ۲ تن و ۵۰۰ کیلوگرم فرآورده های گوشتی غیر بهداشتی و پلمب واحد تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس در شهرستان ساوجبلاغ در این استان خبر داد.
اخبار مرتبط
-
کشف ۲ محموله قاچاق و فاسد ۶۰۰ میلیارد ریالی در البرز
کرج - ایرنا - فرمانده انتظامی البرز از کشف یک انبار نگهداری مواد اولیه چسب خارجی قاچاق در شهرستان…
-
کشف پنج تن شیر خشک غیربهداشتی در نظرآباد
کرج - ایرنا - فرمانده انتظامی البرز از کشف پنج هزار و ۶۰۰ کیلوگرم شیرخشک فاسد به ارزش حدود…
-
کشف انبار گوشت فاسد در فردیس
کرج - ایرنا - جانشین فرمانده انتظامی البرز از کشف انبارغیرمجاز گوشت فاسد توسط پلیس امنیت شهرستان…
-
سه تن فرآورده خام دامی فاسد در البرز معدوم شد
کرج – ایرنا – رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان البرز اعلام…
-
بیش از هشت هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی فاسد در البرز جمع آوری شد
کرج - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی البرز اعلام کرد: هشت هزار و ۲۸۵ کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی…
-
۸۶ واحد عرضه مواد غذایی متخلف در البرز پلمب شد
کرج - ایرنا - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی البرز از پلمب ۸۶ واحد عرضه مواد غذایی متخلف در این…
نظر شما