مهرداد قاسمی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در استان ۱۵۲ معدن وجود دارد که از این تعداد ۱۳۴ معدن فعال و از آن هشت ماده معدنی شامل سنگ تزئیینی، ساختمان، مواد اولیه سیمان، گچ و شن و ماسه، سیلیس، خاکنسوز و دولومیت استخراج میشود.
وی ادامه داد: در سال گذشته ۲۳ درصد پروانههای بهرهبرداری استان در حوزه صنایع معدنی بود اما با این وجود ۵۷ درصد حجم سرمایهگذاری در حوزه صمت استان مربوط به سرمایهگذاری صنایع معدنی به ثبت رسید.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: همچنین وصل حقوق دولتی معدن در استان در سال گذشته در حدود ۱۴۰ میلیارد ریال بوده است.
قاسمی با اشاره به اکتشافهای انجام شده در حوزه معادن استان طی سال گذشته، تصریح کرد: ۲ پهنه در خانمیرزا و لردگان در استان برای کشف فسفات و سلستین از سوی سازمان توسعه و نوسازی معادن ایران تعریف شد.
وی ادامه داد: همچنین ۲ زیر پهنه در شمال استان برای اکتشاف طلا و مس تعریف شد که اکتشاف اولیه حاکی از آن بود که عیار این معادن اقتصادی نیست اما با این وجود درخواست اکتشاف تکمیلی دادهایم.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، امکانسنجی تولید کاغذ از سنگ را از دیگر برنامههای استان در حوزه معادن عنوان کرد و گفت: این طرح در حال حاضر در دست بررسی است و نتایج آن بزودی اعلام می شود.
قاسمی افزود: در سال گذشته با برگزاری یک مزایده ۱۱ معدن غیرفعال در استان تعیین تکلیف و پروانه بهرهبرداری برای آن صادر شد.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر یک هزار و ۴۹ نفر در معادن استان مشغول کار هستند.