شهرکرد- ایرنا- سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: دولت سیزدهم به توسعه مناطق کمتربرخوردار کشور مانند این استان توجه جدی و عملیاتی دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی حیدری شامگاه پنجشنبه در سیزدهمین اجلاس عمومی شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری و در نشست هم‌اندیشی و بررسی مسائل و مشکلات حوزه عمرانی با اعضای این شورا تاکید کرد: برای تکمیل جاده شهرکرد - بروجن - لردگان - ایذه اعتبار کامل در نظر گرفته و پیمانکار آن مشخص شده است.

وی افزود: قطعه شهرکرد تا طاقانک از جاده شهرکرد به شلمزار تا یک‌ماه دیگر و قطعه خراجی به سه‌راهی شلمزار تا هفته دولت سال‌جاری تعیین تکلیف می‌شود.

حیدری تصریح کرد: هم‌اکنون ۱۵ تونل در جاده‌های مختلف چهارمحال و بختیاری از جمله چری، گورمیزه، زره، تاراز، کره‌بس، چارطاق و فارسان به دشتک در حال احداث است.

وی با اشاره به تکمیل جاده بن به داران تا هفته دولت سال‌جاری یادآور شد: طرح تامین آب آشامیدنی روستاهای شهرستان خانمیرزا تا پایان بهار امسال تکمیل و بهره‌برداری می‌شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری به رتبه دوم کشوری این استان در تامین زمین طرح نهضت ملی مسکن اظهار داشت: واگذاری زمین این طرح در شهرهای هفشجان شهرستان شهرکرد و بن با مشکلاتی مواجه شده که رفع آن نیازمند همکاری اعضای شوراهای اسلامی است.

وی با اشاره به جاری شدن سیلاب در مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری در سال گذشته گفت: برای جبران بخشی از خسارت‌های ناشی از حوادث مرتبط با سیل در استان یک‌هزار و ۷۲۰ میلیارد ریال در ۲ مرحله به شهرداری‌های مناطق خسارت‌دیده تخصیص داده شد.

حیدری تاکید کرد: به‌ دنبال بارش برف زمستان سال گذشته در چهارمحال و بختیاری ۴۰۰ میلیارد ریال برای خرید ماشین‌آلات راهداری و تعدادی خودرو سنگین و نیمه‌سنگین به شهرداری‌های استان اختصاص یافت.

وی افزود: مشکلات تامین آب مورد نیاز راه‌اندازی مجتمع‌های دامداری در ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری تا دو سه ماه آینده (حداکثر تا هفته دولت) رفع و تعیین تکلیف می‌شود.

تکمیل جاده‌های چهارمحال و بختیاری مهم‌ترین خواسته شهروندان استان است

رییس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری هم در این نشست گفت: تکمیل محورهای ارتباطی استان از مهم‌ترین خواسته شهروندان مناطق شهری و روستایی به‌شمار می‌رود.

سیاوش سلیمانی دشتکی تاکید کرد: سهمیه قیر رایگان قابل‌توجهی به شهرداری‌های استان اختصاص داده شده است که برخی شهرداری برای پخت آسفالت و پهن کردن آن با مشکل مواجه هستند.

وی با اشاره به لزوم تجهیز شهرداری‌ها و دهیاری‌های چهارمحال و بختیاری به امکانات، تجهیزات و ماشین‌آلات افزود: در این صورت روند توسعه مناطق شهری و روستایی استان تسریع می‌شود.

سلیمانی تصریح کرد: تسریع در روند تکمیل و بهره‌برداری کامل از محورهای ارتباطی شریانی و اصلی چهارمحال و بختیاری مانند جاده شهرکرد به بروجن به لردگان به ایذه، جاده شلمزار به ناغان به کارون ۴، جاده شهرکرد به فارسان به بازفت به مسجدسلیمان، جاده شهرکرد به بن به داران و جاده شهرکرد به سامان به تیران باعث خروج این استان از بن‌بست می‌شود.

وی یادآور شد: تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از راه‌آهن چهارمحال و بختیاری به سرعت‌بخشی روند توسعه استان کمک می‌کند و باعث اشتغال‌زایی جدید، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی می‌شود.

رییس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود استعدادهای ورزشی مطلوب در استان اظهار داشت: تکمیل و بهره‌برداری سریع‌تر از طرح‌های توسعه‌ای حوزه ورزش استان به اختصاص اعتبارات ملی نیاز دارد.

وی گفت: تامین آب پایدار در بخش‌های مختلف آشامیدنی، کشاورزی، صنعت، گردشگری و زیست‌محیطی از خواسته‌های شهروندان چهارمحال و بختیاری است.
سلیمانی تاکید کرد: تامین پارکینگ مورد نیاز برای بیمارستان‌های آیت‌الله کاشانی و هاجر شهرکرد در اولویت کاری مسوولان مرتبط قرار گیرد.

نماینده شهرستان شهرکرد در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: اختصاص اعتبار برای تکمیل و بهره‌برداری از کمربند جنوب و چهارخطه شدن کمربند شمالی مرکز استان ضروری و دارای اولویت است.

فرشاد چراغ‌پور تاکید کرد: ادامه مسیر بلوار سبز معروف به بلوار چهارباغ شهرکرد از میدان قمربنی‌هاشم (ع) تا ورودی فرخ‌شهر منجر به افزایش سرانه فضای سبز، زیباسازی ورودی چهارمحال و بختیاری و افزایش رضایت‌مندی شهروندان می‌شود.

وی افزود: جذب سرمایه‌گذارانی برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف می‌تواند روند توسعه مرکز چهارمحال و بختیاری را تسریع و زیرساخت‌های لازم برای دست‌یابی به اهداف توسعه‌ای را تقویت می‌کند.

چراغ‌پور تصریح کرد: شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری مجوزهای قانونی لازم برای سرمایه‌گذاری در حوزه مدیریت شهری را با سرعت صادر و مشوق‌هایی به سرمایه‌گذاران این حوزه ارائه می‌دهد.

وی یادآور شد: افزایش درآمدهای پایدار برای تمامی شهرداری‌های چهارمحال و بختیاری به‌ویژه شهرداری شهرکرد از مهم‌ترین نیازهای حوزه مدیریت شهری در مناطق مختلف استان است. در این راستا اعضای شورای اسلامی مرکز چهارمحال و بختیاری آمادگی لازم برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری و توسعه‌ای در شهرکرد را دارد.

نماینده شهرستان بن در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: انتظار می‌رود در مدت فعالیت دولت سیزدهم توجه بیشتری به این شهرستان به‌عنوان یکی از مناطق کمتربرخوردار و کمترتوسعه‌یافته کشور و چهارمحال و بختیاری شود.

محمود بهارلویی تاکید کرد: اختصاص ادوات، تجهیزات و ماشین‌آلات به شهرداری یان‌چشمه از مهم‌ترین خواسته‌های اهالی این شهر به‌شمار می‌رود. راه‌اندازی سریع‌تر مجتمع گلخانه‌ای یان‌چشمه شهرستان بن هم نقش مستقیم و اثرگذار در تسریع روند توسعه منطقه ایفا می‌کند.

وی تصریح کرد: نتیجه اقدامات در خصوص بهره‌برداری شهرک شیدا و جذب سرمایه‌گذار برای عملیاتی شدن این طرح از سوی متولیان امر به مردم اطلاع‌رسانی شود.

وی یادآور شد: اداره‌کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری ۱۰ میلیارد ریال برای ساخت سالن ورزشی خیری در شهر یان‌چشمه اختصاص داده است اما اختصاص اعتبارات بیشتر به‌منظور تسریع در روند تکمیل و بهره‌برداری این طرح از درخواست‌های مردم منطقه به‌شمار می‌رود.

نماینده شهرستان کیار در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری نیز گفت:‌ اختصاص قیر به شهرداری‌ها نقش مستقیم در روند توسعه شهرهای استان دارد.
بهمن میری اظهار داشت: در این راستا انتظار می‌رود مجمع نمایندگان چهارمحال و بختیاری پیگیری‌های لازم را در سطح ملی انجام دهند تا بتوان طرح‌های شهری و روستایی بیشتری در استان اجرایی و عملیاتی کرد.

نماینده شهرستان بروجن در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: اصلاح طرح جامع شهر بروجن و افزودن کمربند جنوبی شهر در این طرح ضروری است.

عبدالله صفیان تاکید کرد: اجرای عدالت در توزیع امکانات، تجهیزات و اعتبارات مختص شهرداری‌های مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری و شهرستان بروجن مورد توجه مسوولان باشد.

نماینده شهرستان لردگان در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: هم‌اکنون ۸۰ درصد معابر شهر تازه‌تأسیس سردشت این شهرستان خاکی است.

عطاءالله حسین‌پور تاکید کرد: در همین راستا تخصیص یک دستگاه گریدر به شهر سردشت ضروری و در روند تکمیل سریع‌تر طرح‌های مدیریت شهری این شهر تاثیرگذار است.

وی افزود: تسریع در احداث درمانگاه شبانه‌روزی شهر سردشت با توجه به تخصیص اعتبارات لازم و ضرورت ساخت این درمانگاه از خواسته‌های مردم منطقه است.

حسین‌پور تصریح کرد: تسریع در عملیات آب‌رسانی آب آتشگاه به ۵۳ روستای شهرستان لردگان از جمله شهر سردشت مورد توجه جدی قرار گیرد.
نماینده شهرستان سامان در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: سهم شهرستان‌های استان از تخصیص اعتبارات سفر رییس‌جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت سیزدهم به بام ایران مشخص و اطلاع‌رسانی شود.

غلامرضا چهلگردی تاکید کرد: برخی طرح‌های توسعه‌ای شهرستان سامان مانند جاده حاشیه زاینده‌رود، اردوگاه آموزش و پرورش و فرهنگسرای سامان از محل اعتبارات سفر رییس‌جمهور به چهارمحال و بختیاری ردیف داشته‌اند که هنوز تخصیص پیدا نکرده است.
نماینده شهرستان فارسان در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: توجه به زیرساخت‌های گردشگری مهم‌ترین راهکار توسعه اقتصادی در استان به‌شمار می‌رود.

سید احمد هاشمی تصریح کرد: اختصاص اعتبارات برای تقویت زیرساخت‌های گردشگری در مناطق شهری و روستایی شهرستان فارسان در اشتغال‌زایی جدید، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی منطقه کمک و از مهاجرت‌های بی‌رویه مردم چهارمحال و بختیاری به نقاط دیگر کشور جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۱ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها