به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدهادی ایمانیه شامگاه جمعه در آیین اختتامیه هفته فرهنگی هنری سعدی که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: استان فارس از هنرمندان برجسته ای برخوردار است که در تلاش هستیم تا تک تک آنها بتوانند خانهای داشته باشند؛ این کار از نظر توریستی نیز مؤثر واقع میشود.
نماینده عالی دولت در استان فارس همچنین با اشاره به پروژه تالار مرکزی شیراز بیان کرد: امیدواریم این تالار همانگونه که رییس جمهور و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قول دادند تا پایان دولت سیزدهم تکمیل شود. بهتر است نمای این مجموعه نمای اسلامی با فرهنگ معماری اسلامی ایرانی باشد.
ایمانیه یادآور شد: طی روزهای گذشته کلنگ کتابخانه مرکزی شیراز به زمین زده شد؛ تامین یک سوم از اعتبار مورد نیاز برای ساخت این کتابخانه را استانداری و یک سوم هم شهرداری به عهده گرفته است و قرار شده یک سوم اعتبار هم در سفر دوم دولت سیزدهم به استان فارس مصوب شود.
وی افزود: متاسفانه شیراز هنوز از داشتن کتابخانه مرکزی محروم است؛ این در حالیست که در سال ۱۳۳۳ با همت مردم و خیرین شیراز کتابخانه شهید دستغیب ساخته شد که امیدواریم امسال بازسازی این کتابخانه به پایان برسد.
وی بر ضرورت بازسازی تالار حافظ شیراز تأکید کرد و گفت: پیشنهاد دادهایم که نیمی از اعتبارات مورد نیاز برای بازسازی تالار حافظیه توسط استانداری و نیمی توسط وزارت فرهنگ و ارشاد تامین شود.
نماینده عالی دولت در فارس با اشاره به وضعیت تالار ابوریحان در شیراز افزود: تالار ابوریحان مکانی برای نمایش تئاترهای شهر شیراز بوده و هست که بازسازی این تالار و تدابیر برای ساماندهی پیرامون آن در دستور کار است.
ایمانیه با اشاره به اینکه ایجاد کتابخانه در بین مجتمعهای مسکونی طرح جهش ملی مسکن ضرورت دارد، گفت: برخی کتابخانههای مراکز شهرستانهای فارس کامل نیستند و با کمبود مواجه هستند که امیدواریم با همت وزارت و مسئولان استان، اعتبارات مورد نیاز این کتابخانهها را تأمین کنیم.
وی در خصوص آخرین وضعیت کارخانه کاغذسازی زاگرس بیان کرد: قسمتی از وام برای ادامه روند عملیات اجرایی این پروژه تامین شده است که امیدواریم قسمت دوم هم تامین شود؛ یکی از ویژگیهای مهم این کارخانه این است که با جوهرزدایی و بدون آسیب زدن به محیط زیست کاغذ تحریر و مقوایی تولید خواهد کرد. این کارخانه در سفر اول دولت سیزدهم به استان فارس مورد بازدید رییس جمهور قرار گرفت.
استاندار فارس با بیان اینکه نیاز است به کمک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بستههایی در شورای فرهنگ عمومی برای حمایت از فرهنگ وهنر در دانشگاهها تعریف شود، گفت: متاسفانه دانشگاهها با کمبود اعتبارات مواجه هستند؛ بخش عمده این اعتبارات به بحثهای آموزشی و خوابگاهها و غذای دانشجویان اختصاص مییابد و دانشگاهها نمیتوانند به بحثهای فرهنگی و هنری بپردازند.
ایمانیه افزود: بهتر است بسته حمایتی برای حوزه فرهنگ و هنر دانشگاه ها تعریف شود و کانونهای دانشجویی فرهنگی هنری و کانونهای فرهنگی هنری مساجد مورد حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار بگیرند.
استاندار فارس عنوان کرد: اخیرا شورای فضای مجازی در استان راهاندازی شده است که امیدوارم این شورا هم بتواند الگویی برای کشور باشد.
ایمانیه با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حامی اصلی کنگره جهانی محمدرسول الله (ص) شود، گفت: درصدد هستیم خانه هنرمندان به نمایشگاه فروش محصولات خودشان تبدیل شود تا به ادامه فعالیتهایشان تشویق و ترغیب شوند.
وی با اعتقاد به اینکه روزنامهها نباید نابود شوند، اظهارکرد: نباید فضای مجازی باعث شود روزنامههای محلی و کشوری از بین بروند. روزنامه ها نیارمند حمایت ویژه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامق هستند؛ البته راهاندازی کارخانه کاغذسازی میتواند موجبات حمایت از روزنامههای استان را فراهم کند.
نماینده عالی دولت در فارس با اشاره به اینکه بسته حمایتی از شعرای استان و هیئات مذهبی تعریف شود، بیان کرد: بهتر است برندسازی حافظ، سعدی و ملاصدرا در دستور کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار بگیرد.
ایمانیه بر ضرورت برپایی نمایشگاههای متنوع در حوزهها مختلف هنری تاکید کرد و گفت: تحقق مطالبات فرهنگی استان نیازمند اعتبارات مالی و لایحه جامع فرهنگ و هنر در کشور است که امیدواریم امسال بهترین سال برای حوزه فرهنگ و هنر در کشور و استان فارس باشد.