به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدکاظم منزوی روز شنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری این استان افزود: بخشی از تسهیلات به صندوق کارآفرینی امید ابلاغ شده است و دستگاههایی نظیر صنعت، معدن و تجارت، جهادکشاورزی و شرکت شهرکهای صنعتی هر چه سریعتر نسبت به معرفی واحدهای دارای شرایط اقدام کنند.
وی افزود: سهم استان از مجموع اعتبارات پیشبینی شده در کشور شناور است و به هر تعداد واحد معرفی شود، تسهیلات پرداخت میشود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری همچنین سهم استان از تسهیلات قرض الحسنه تبصره ۱۶ را یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از زمان ابلاغ اعتبارات تاکنون عملکرد بانکها در پرداخت تسهیلات چندان مطلوب نبوده که با رفع موانع موجود روند جذب آن در ادامه تسریع می شود.
منزوی خاطرنشان کرد: تسهیلات تبصره ۱۶ از سوی ۱۸ بانک عامل و مشارکت ۱۷ دستگاه اجرایی پرداخت می شود.
وی با اشاره به ابلاغ تسهیلات مشاغل خانگی نیز تصریح کرد: در جلسه بعدی کارگروه، برش شهرستانی و دستگاهی جذب این تسهیلات تهیه و ابلاغ می شود.
به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین پایشهای انجام شده از سوی سازمان صمت استان، در حال حاضر ۱۷۴ واحد صنعتی در چهارمحال و بختیاری راکد و غیرفعال در چهارمحال و بختیاری وجود دارد.
با اهتمام دولت سیزدهم در راستای حمایت از بخش تولید، سال گذشته ۳۴ واحد غیرفعال، احیا و به چرخه تولید بازگشت.
در حال حاضر در این استان ۹۲۶ واحد صنعتی در حال فعالیت است که ۳۶ واحد از این مجموعه واحدهای بزرگ و دارای اشتغال بالای ۱۰۰ نفر و ۳۲ واحد متوسط با اشتغال بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و بقیه واحد های صنعتی کوچک هستند.