حمیدرضا نویدی مهر روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: فراخوان این جشنواره در آذرماه سال گذشته در سه بخش داستان کودک، داستان نوجوان و طرح رمان منتشر شد که داوطلبان تا ۲۰ اردیبهشت فرصت ثبت آثار خود در سامانه داشتند.
وی بیان کرد: داستان نوجوان، داستان کودک و طرح رمان به ترتیب بیشترین آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره را به خود اختصاص دادند.
نویدی مهر ادامه داد: داوری آثار نیز با حضور محمود پوروهاب، سید سعید هاشمی و مجید ملامحمدی از استادان مجرب حوزه کودک و نوجوان در چهار مرحله انجام شد تا در نهایت ۲۱ اثر به مرحله پایانی راه پیدا کرد.
وی یادآور شد: هشت محور برای ارسال آثار تعریف شده بود که عمدتا مبتنی بر فرهنگ رضوی با موضوع زیارت و همچنین یک موضوع مستقل نیز شامل شهدای حرم شاهچراغ در شیراز اشاره داشت.
نویدی مهر افزود: در سه بخش جشنواره در مجموع هشت اثر به عنوان برگزیده معرفی شد که سهم بخش های داستان کودک و نوجوان هر کدام سه اثر و در بخش طرح رمان نیز ۲ اثر به عنوان برگزیده معرفی شد.
نویدی مهر ادامه داد: بیشترین آثار ارسالی به چهاردهمین جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان رضوی به ترتیب از استان های بوشهر، تهران، خراسان رضوی، مرکزی و قم بود.
وی اضافه کرد: جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان رضوی پس از ۱۴ دوره برگزاری قابلیت دارد تا در سطح فراملی نیز برگزار شود چرا که گونه ادبیات کودک و نوجوان از برجستگی های خاص خود برخوردار است.
نویدی مهر گفت: بنیاد بین المللی فرهنگی امام رضا (ع) با بررسی های لازم می تواند جشنواره داستان کودک و نوجوان را با پراکنش جغرافیایی بیشتری در سطح بین المللی برگزار کند.
نویدی مهر تصریح کرد: وقتی از اهل قلم صحبت می شود یعنی سرمایه های این کشور و ملت که بار عمده ای از رسالت فرهنگی ما بر دوش این عزیزان است.
وی در پایان از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر و همچنین ناظر و داوران چهاردهمین جشنواره ملی داستان کودک و نوجوان رضوی قدردانی کرد.