همدان- ایرنا- مدیرکل بیمه سلامت استان همدان گفت: سال گذشته ۱۳۰ میلیارد تومان از هزینه درمانی بیماران خاص و صعب‌العلاج پرداخت شد.

به گزارش ایرنا، فریبرز نیاستی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: بیماران خاص جامانده می توانند تا ۲ هفته آینده اسناد هزینه‌هایی که سال گذشته از جیب داشتند به بیمه سلامت ارائه دهند تا مبالغ حمایتی به حساب آنها واریز شود.

وی یادآوری کرد: قانون ۱۴۰۱، بیمه سلامت را مکلف کرد که نسبت به هزینه‌های مازاد بیمه پایه و تکمیلی در گام نخست تا سقف ۵۰ میلیون تومان و در گام دوم تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان به بیماران خص و سخت درمان بلاعوض پرداخت کند.

مدیرکل بیمه سلامت همدان افزود: سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان در قالب خسارت و خارج از ضوابط به حساب بیماران سخت درمان و خاص استان واریز شد.

نیاستی بیان کرد: پارسال ۵۵۷ بیمار صعب العلاج و خاص حمایت و مبالغ در قالب خسارت به حساب آنها واریز شد.

وی گفت: پیگیری‌های لازم برای واریز ۵۰ میلیون تومان دیگر به حساب بیمارانی که هزینه‌های زیادی داشتند صورت گرفته است.

مدیرکل بیمه سلامت همدان اضافه کرد: بیمه سلامت در حال حاضر از ۲ هزار و ۱۹۵ بیمار خاص شامل یک هزار و ۲۸۷ بیماران مبتلا به «ام اس»، ۷۳ بیمار تلاسمی، ۱۶۵ بیمار هموفیلی و ۴۰۰ بیمار دیالیزی حمایت می کند.

نیاستی تاکید کرد: باید با روش‌های ساده جلوی بروز و پیشرفت بیماری کلیوی را گرفت و اگر ۱۰ درصد کلیه هم سالم بماند نیازی به دیالیز نخواهد بود.

وی یادآوری کرد: سال گذشته چند برنامه مهم توسط بیمه سلامت اجرا شد که یکی از آنها زیر پوشش قرار دادن همه افراد فاقد بیمه است.

مدیرکل بیمه سلامت همدان افزود: با نگاه مثبت سازمان بیمه سلامت صدور بیمه و تمدید آن بدون دهک‌بندی و به صورت رایگان انجام شد و تمام افرادی که زیر پوشش هیچ نوع بیمه‌ای نبودند، بیمه شدند.

نیاستی ادامه داد: همچنان امکان زیر پوشش بیمه همگانی قرار دادان هم‌استانی‌های فاقد پوشش بیمه‌ای وجود دارد.

وی اظهارداشت: ۶۰ درصد جمعیت استان همدان معادل یک میلیون و ۴۶ هزار و ۹۸۳ نفر زیر پوشش بیمه سلامت هستند که بیمه شدگان صندوق روستاییان ۶۵۰ هزار نفر هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان شما بیمه‌شدگان صندوق کارکنان دولت را ۱۱۹ هزار و ۲۵۷ نفر صندوق سایر اقشار ۷۰ هزار و ۸۵ نفر و صندوق بیمه ایرانیان و سلامت همگانی را ۲۰۷ هزار و ۱۲۶ نفر عنوان کرد.

نیاستی با اشاره به حمایت مالی و پوشش خدمات درمانی و تشخیصی از زوجین نابارور گفت: در راستای جوانی جوانی جمعیت، بیمه سلامت تکلیف پوشش ۹۰ درصد خدمات درمانی، تشخیصی و دارویی را داشت که به طور کامل اجرایی شده است.

وی افزود: در حال حاضر بیمه‌های پایه ۹۰ درصد هزینه‌های تشخیصی و درمانی زوجین نابارور را در بیمارستان‌ها پرداخت می‌کنند.

مدیرکل بیمه سلامت همدان خاطرنشان کرد: سال گذشته ۷۱۲ زوج نابارور از خدمات بیمه سلامت برخوردار شدند که تا پایان اسفند حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به حساب مراکز درمانی واریز شده است.

نیاستی، کاهش محدودیت یک بار درمان باروری و برداشته شدن سقف سنی برای برخورداری از این خدمات درحالی که پیشتر حداکثر ۴۵ سال بود را دو اقدام شایسته برشمرد.