معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد روز سه شنبه در حاشیه مراسم اختتامیه این رویداد در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این رویداد با هدف افزایش ماندگاری زائر در شهرهای زیارتی،برنامه ریزی و اجرایی شده است.
سید جلیل بامشکی اضافه کرد: بیش از ۳۰۰ ایده از سراسر کشور به دبیرخانه این رویداد ارسال شده بود که پس از چندمین مرحله بررسی، ۲۵ ایده به مرحله نهایی راه یافت.
معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: داوریها با حضور نمایندگان اعتاب مقدسه آستانهای قدس رضوی، احمدبنموسی(ع) و فاطمه معصومه(س) و شهرداریهای شهرهای مشهد، شیراز و قم و همچنین افرادی از بنیاد ملی نخبگان، خانه فناوری اشراق و اساتید دانشگاهی انجام شده است.
با مشکی ادامه داد: چهارم و پنجم اردیبهشتماه مرحله نخست داوری این رویداد در شیراز برگزار شد و مراسم اختتامیه این رویداد نیز امروز در مشهد برگزار شد.
وی افزود: ایدههای ارائه شده در حوزههایی چون سوغات زائر، فناوری اطلاعات، برنامهریزی سفر، آشنایی با مشاهیر و فرزانگان، ارائه خدمات به زائران، خدمات شهری و موضوعات مرتبط با زیارت است.
معاون زیارت و گردشگری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد هدف دیگر از تعریف و اجرایی شدن رویداد ملی سقاخونه را ایجاد انسجام و هماهنگی بین شهرهای زیارتی برای برگزاری رویدادهای فرهنگی، مشارکت اجتماعی شهروندان، نخبگان و تشکلهای مردمی عنوان کرد.
بامشکی افزود: بهرهگیری از نظرات، ایدهها و طرحهای نخبگانی ارائه شده، موجب تقویت برنامهریزی شهری برای ارائه خدمات مطلوب به زائران و گردشگران، افزایش ماندگاری، رونق اقتصاد فرهنگ و اقتصاد شهری و افزایش رضایتمندی زائران شد.
همچنین امروز در مشهد و در حاشیه این مراسم، دبیرخانه شهرهای زیارتی کشور با محوریت چهار شهر مشهد، قم، شیراز، تهران و تمام کلانشهرها و شهرهایی که امامزادههای منتسب به امام رضا دارند افتتاح شد.