به گزارش خبرنگار ایرنا جواد سپاهی روز دوشنبه در نشست تخصصی بررسی مشکلات بیمارستان چابهار که با حضور مدیران دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر برگزار شد، اظهارداشت: هر چه سریعتر در مدیریت شبکه بهداشت و درمان و مرکز بهداشت و کادر حوزه سلامت تجدید نظر و افراد جهادی و انقلابی با روحیه خدمت بی منت بکارگیری شوند.
وی بیان کرد: بیمارستان امام علی(ع) چابهار، بیمارستانی است که نه تنها چابهار بلکه حوزه جنوب سیستان و بلوچستان و به قول معروف از جاسک تا راسک را پوشش درمانی میدهد اما کمبودها و ضعفهایی در این بیمارستان وجود دارد و باید در کمترین زمان ممکن مرتفع شود.
فرماندار چابهار گفت: این بیمارستان پاسخگوی جمعیت جنوب بلوچستان نیست و باید در مرحله اول در کوتاه مدت مشکلات فیریکی این بیمارستان مرتفع و ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی سرعت گیرد.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر باید در بکارگیری نیروهای متخصص و ماندگار اهتمامی جدی داشته باشد و نظارتهای خود را فراتر از اینها عملیاتی کند تا کمبودها و ضعف به صورت کارشناسی احصا و بازسازی شوند.
مشکلات بیمارستان چابهار به صورت کارشناسی حل شود
سپاهی با اشاره به اینکه چابهار در کریدور اقتصادی پیشرفت قرار دارد گفت: پاسخگویی ما باید بصورت شفاف و کارشناسی در تمامی زمینهها به ولی نعمتان باشد.با توجه به اینکه در این کریدور مهم قرار داریم بخش خصوصی در زمینه بهداشت و درمان ورود پیدا کند تا بتوانیم رونق این منطقه را شاهد باشیم.
وی تصریح کرد: دانشگاه باید به صورت کارشناسی نه بصورت سطحی موارد پیش آمده در بیمارستان امام علی(ع) چابهار را بررسی و اگر کوتاهی و کم کاری در این بین بوده با خاطیان برخوردی قاطع داشته باشد.
فرماندار چابهار ادامه داد: خیلی از مشکلات اگر در سطح شهرستان و استان قابل رفع هست باید به قید فوریت حل شود و اگر پیگیری ملی نیاز است باید به صورت تخصصی و کارشناسانه به مرکز کشور (وزارت بهداشت و درمان) انتقال داده شود.
وی با اشاره به مشکل آب بیمارستان گفت: اگر سازمان ها میتوانند این مشکل اساسی را حل کنند ورود کنند و اگر سایر بخشهای بیمارستان نیاز به بازسازی دارد تا ساخت بیمارستان جدید، باید حل شود که این امور نیاز به خردجمعی دارد.
سپاهی ساخت همراه سرابیماران در جوار بیمارستان را از نیازهای اساسی دانست و گفت: بعد از مرتفع شدن مشکلات فعلی این بیمارستان باید در این زمینه ورود کرد.