به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدحسین ذوالفقاری روز یکشنبه به خبرنگاران ابراز داشت: طرح توسعه محلات کمبرخوردار ۲۰۲۰ با هدف حداکثرسازی همافزایی ظرفیتسازی دستگاههای اجرایی، سازمانهای مردمنهاد و تشکلهای مردمی و با محوریت ساکنان محلات استان در دستور کار قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: در استان سمنان ۵۰ محله کم برخوردار در ۱۲ شهر با همکاری چهار دستگاه اجرای شامل کمیته امداد در قالب خانه امداد، هلالاحمر در قالب خانه هلال، بهزیستی در قالب خانه بهزیستی و بنیاد برکت در قالب خانه احسان، در حال اجرا است.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان تأکید کرد: ورود کمیته امداد و سایر دستگاههای اجرایی بهعنوان پشتیبان است و مجموعههای مردمی وابسته به هر سازمان نقش اصلی را ایفا میکنند.
وی به اهداف اجرای طرح ۲۰۲۰ اشاره و بیان کرد: هماهنگی، همراهی، همافزایی و همگرایی تمامی دستگاههای مرتبط برای ارتباطگیری با محلات کمبرخوردار، توانمندسازی ساکنان محلات مورد هدف، جلب مشارکت مؤثر ذینفعان طرح، تقویت همبستگی محلات و ارتقای تابآوری اجتماعی، حفظ کرامت انسانی مددجویان و توانخواهان ساکن در محلات، جبران خسارتهای وارده از ناحیه فقر و آسیبهای اجتماعی، کمک به بازاجتماعی شدن افراد آسیبدیده و نیز تقسیمکار و حذف موازیسازی، ازجمله این اهداف است.
به گفته ذوالفقاری، نمایشگاه توانمندسازی و تحول اجتماعمحور، محلات کم برخوردار استان سمنان در قالب طرح ۲۰۲۰ محله فردا دوشنبه ۲۹ خرداد در آستان مقدس امامزاده یحیی(ع) سمنان به مدت سه روز برپا می شود.
مدیرکل کمیته امداد استان سمنان، هدف اصلی کمیته امداد از ورود به طرح شناسایی میدانی نیازمندان، ارائه خدمات حمایتی، توانمندسازی نیازمندان در قالب همافزایی منابع، هماهنگی و تعامل با سایر دستگاههای اجرایی، تشکلهای مردمی و خیران بهمنظور شناسایی نیازهای محله برشمرد و گفت: فعالسازی و یا ارتقا ظرفیتهای محلات، برپایی مشارکت ساکنان، ارائه خدمات فرهنگی با رویکرد دینباوری و دیندرمانی است و هدف از اجرای این طرح، توانمندی خانوادهها در تمام ابعاد است.