« محمد مرادی » روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا؛ طرح تغییر ساعت اداری را یک کار علمی و حساب شده در راستای کاهش مصرف برق در کشور دانست و افزود: اجرای این طرح تاکنون آثار مشهود و موفقیت آمیزی در استان کرمانشاه داشته است.
وی در ادامه در مورد افزایش مصرف برق در استان نیز گفت: افزایش مصرف برق با آغاز فصل گرما و روشن شدن کولرهای خنک کننده امری طبیعی است زیرا به ازای افزایش هر درجه دما از ۳۲ درجه به بالا؛ ۳۰ مگاوات برق بیشتر در استان کرمانشاه مصرف می شود و این روند افزایش مصرف با بالا رفتن دمای هوا رابطه مستقیم دارد.
مرادی تاکید کرد: طرح تغییر ساعت اداری به این خاطر ۱۵ تا ۲۰ مگاوات برق در استان کرمانشاه کاهش داده که اگر اجرا نمی شد حتما به این میزان بیشتر مصرف می شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه در ادامه پیک مصرف برق در استان را ۷۱۲ مگاوات در روز ۲۸ خرداد ماه سال جاری در ساعت هشت و ۳۵ دقیقه اعلام کرد و گفت: مصرف برق در همه استان های کشور با توجه به آغاز فصل تابستان رو به افزایش است که باید با تدابیری مصرف بهینه آن مدیریت شود.
به گزارش ایرنا، شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه ۱۱ هزار و ۷۵۸ کیلومتر شبکه هوایی، ۱۷ هزار و ۹۶۸ ترانس با تولید ۲ هزار و ۱۵۳ مگاوات شبکه توزیع، ۲۶۹ فید عمومی و ۳۱ فید تخصصی دارد.
تعداد مشترکان عمومی (ادارات، نهاد و ارگان ها) این شرکت سه هزار و ۲۵۰ مشترک، مشترکان کشاورزی (چاه آب) هفت هزار و ۴۰۰، مشترک صنعتی سه هزار و ۱۱۱ و مشترک تجاری هشت هزار و ۹۰۰ است.
کرمانشاه با داشتن ۲۵ هزار کیلومتر مربع وسعت و ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق؛ ۷۸۵ هزار مشترک برق دارد که ۸۳ درصد از آنها، یعنی ۶۵۲ هزار مشترک خانگی هستند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.