به گزارش خبرنگار ایرنا ، حجت الاسلام محمدمهدی شریف تبار امروز چهارشنبه در نشست خبری بمناسبت «هفته اطلاع رسانی و تبلیغ دینی» افزود: مازندران با داشتن ۹۰۰ موسسه و خانه قرآنی شهری و روستایی بعد از تهران رتبه دوم کشور که بیشترین فعالیت های قرآنی را دارد.
وی با اشاره به فعالیت های این نهاد در عرصه های فرهنگی، قرآنی و رسانه و فضای مجازی ادامه داد: پارسال یکهزار و ۲۰۰ دوره آموزشی توسط این مجموعه ها برگزار شد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران به فعالیت این نهاد در زمینه اعطای مدرک حفظ قرآن به افراد گفت : پارسال ۱۱هزار نفر به عنوان پیش دبستانی قرآنی و هفت هزار نفر در مهدکودک های قرآنی حضور داشتند.
وی همچنین از برگزاری نهضت جلسات تفسیر و تدبر قرآن در مازندران خبرداد و افزود: در حال حاضر این استان ۱۲هزار نفر دارای مدرک مربی تخصصی قرآنی و ۴هزار نفر داور قرآنی در این چند سال پرورش داده است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به فعالیت چهار هزار هیات مذهبی در استان گفت: پارسال بیش از ۱۰ هزار مبلغ به مراسم های مختلف در استان اعزام شدند تا فعالیت های قرآنی و دینی در مناطق مختلف انجام دهند.
وی افزود :همانطور که مساجد در گام نخست انقلاب اسلامی بستر حرکت های اجتماعی بودند در گام دوم نیز این مجموعه ها کانون های جامعه پرداز به شمار می روند و امسال یکصد مسجد در مازندران به عنوان پایگاه قرآنی در نظر گرفته شد.
حجت الاسلام شریف تبار اظهار داشت : در برهه زمانی فعلی و با برنامه ریزی های انجام شده از سوی سازمان تبلیغات اسلامی، مسجد به عنوان کانون گره گشایی از مشکلات منطقه شده است و جوانان در قالب مهرآوه محله همدل به روایت مسائل منطقه و محله خود می پردازند.