به گزارش خبرنگار ایرنا ، "مهدی آقابراری" روز سه شنبه در نشست هماهنگی ذبح بهداشتی دام به مناسبت عید قربان در محل فرمانداری کرج افزود: براین اساس باید افراد صاحب تجربه و دارای کارت بهداشت در این صنف با رعایت موازین شرعی و اسلامی در جایگاه های ذبح دام این شهرستان در روز عید سعید قربان باید نسبت به ذبح دام اقدام کنند.
وی تاکید کرد: رعایت مدیریت ضایعات و پسماند دام بعد از کشتار نیز ضروری است بطوریکه جایگاه ها قبل از آغاز عرضه دام در سطح شهر مورد بازدید قرار خواهند گرفت و رعایت بهداشت محیط و سیما و منظر شهری پس از آیین عید قربان نیز در مراکز عرضه و سطح شهرها باید رعایت شود.
آقابراری گفت: شهرداری ها برای هر جایگاه یک مسوول اجرایی پیش بینی کنند و به موازات آن ۲ بازرس از اداره بهداشت نیز فرایند نظارت بر ذبح بهداشتی دام را عهده دار خواهند بود.
وی با تاکید بر کنترل و جلوگیری از عرضه دام بصورت غیرمجاز افزود: آدرس مراکز عرضه دام بصورت گسترده از طریق تلویزیون های شهری، صدا و سیما، فضای مجازی توسط شهرداری ها در مناطق اطلاع رسانی شود.
پیش بینی ۱۴ جایگاه عرضه بهداشتی دام زنده در کرج
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری کرج از پیش بینی ۱۴ جایگاه عرضه بهداشتی دام زنده در شهرستان کرج در روز عید قربان خبر داد.
وی با بیان اینکه کنترل ذبح دام در روستاها بر عهده بخشداری ها و دهیاران خواهد بود، افزود: اکیپ های سیاری نیز در محلات فرایند ذبح دام را انجام خواهند داد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری کرج با تاکید بر لزوم نظارت بر قیمت دام در جایگاه ها افزود: سازمان جهاد کشاورزی قیمت مصوب دام را اعلام می نمایند تا امروز نیز قیمت گوسفند نر از هرکیلو حدود ۱۷۰ هزار تومان تعیین شده است و تعزیرات حکومتی بصورت میدانی، روز عید قربان برای نظارت بر فرایند عرضه در این مراکز حضور دارند.
وی بیان کرد: درج مشخصات صنوف فروشنده دام در جایگاه ها، رعایت دستورالعمل های بهداشتی دام در حین ذبح، توجه به عدم فروش دام های غیراسمی، صدور فاکتور فروش و جلوگیری از گرانفروشی و کم فروشی با نظارت سازمان استاندارد بر ترازوهای عرضه دام در جایگاه ها،درج قیمت برای خریداران و ممانعت از کشتار غیرمجاز دام از نکاتی است که در فرایند بازرسی ها در جایگاه های عرضه دام باید مورد توجه قرار بگیرد.