مجیب حسنی روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: قطعی خطوط تلفن همراه مردم کلافه کرده و این مشکلی همیشگی به دردسری تکراری برای مردم تبدیل شده که در برخی از مناطق این قطعی ها به یک هفته نیز طول می کشد.
وی بیان کرد: در زمانی که مسوولان در پی تحقق شعار دولت الکترونیک بدنبال کاهش هزینه ها برای مردم هستند اما در شهرستان نیکشهر مردم ساعت ها و روزها چشم انتظار یک ارتباط تلفنی ساده هستند.
فرماندار نیکشهر ادامه داد: داستان قطعیهای سریالی ارتباط مخابراتی این نیکشهر تازگی ندارد و چندین سال است که مردم با آن دست و پنجه نرم میکنند.
وی افزود: با توجه به الکترونیکی بودن بسیاری از خدمات عمومی و اجتماعی، نبود ارتباط مخابراتی پایدار ، مردم را از دریافت خدمات مطلوب در مواقع اضطراری محروم و کسبه ها را با زیان های مختلف مواجه ساخته است.
حسنی با اشاره به اینکه زیر ساختهای فرسوده مخابرات نیکشهر، کمبود نیروی فنی و عدم آشنایی و پاسخگویی مدیر اداره مخابرات از عواملی است که باعث کلافگی مردم بیشتر مناطق روستایی و حتی شهری شده است، خاطرنشان کرد: سرقت تیرهای آهنی تلفن در محدوده دهستان مهبان و سایر نقاط روستایی و هوایی بودن فیبر نوری به مشکلات قطعی ها افزوده است.
وی گفت: در طی این چند سال وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با وجود قولهای مکرر در جذب نیروی فنی، زمینی کردن فیبر نوری و استقلال ادارات مخابرات در برخی از شهرستانها ناتوان بوده که این موضوع انتقاد شدید مردم را در پی داشته است.
۷۱ سایت تلفن همراه در شهرستان نیکشهر نیازمند اتصال به اینترنت پرسرعت
فرمانداری نیکشهر گفت: ۷۱ سایت تلفن همراه در بخش های آهوران و بنت و مرکزی به ویژه ۳۴ سایت تلفن همراه در بخش مرکزی این شهرستان نیازمند اتصال به اینترنت پرسرعت هستند تا بخشی از مشکلات قشرهای مختلف مردم به ویژه جوانان، دانشجویان و دانش آموزان در مناطق مختلف روستایی مرتفع شود.
وی اظهارکرد: بخش مرکزی نیکشهر طبق سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ با ۱۳۸ روستای دارای سکنه و جمعیت ۶۶ هزار نفر(۴۸ هزار نفر جمعیت روستایی و ۱۸ هزار نفر جمعیت شهری در مرکز شهرستان یعنی شهر نیکشهر) است.
حسنی افزود: طبق آمار اداره مخابرات و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش مرکزی نیکشهر در مجموع ۶۱ سایت تلفن در نقاط شهری و روستایی و بین جادهای فعال است که فقط ۱۴ سایت دارای اینترنت پرسرعت ۴G و چهار سایت دارای اینترنت ۳G هستند که نیاز است حداقل ۳۴ ساعت فاقد اینترنت پرسرعت هر چه سریعتر تامین اعتبار و دارای اینترنت ۴G شوند.
وی با اشاره به اینکه در مجموع ۴۱ روستای بالای ۲۰ خانوار در بخش مرکزی نیکشهر فاقد اینترنت و ۱۸ روستا بالای ۲۰ خانوار هیچگونه ارتباط تلفنی ندارند، خاطرنشان کرد: اگر تمام روستاها بالای ۲۰ خانوار و هم زیر ۲۰ خانوار را بررسی کنیم از مجموع ۱۳۸ روستا، ۷۲ روستا فاقد اینترنت هستند.
فرماندار نیکشهر بر حل مشکل ۱۸ روستای فاقد هرگونه ارتباط تلفنی تاکید کرد و افزود: انتظار می رود هر چه سریعتر مشکل مخابراتی این روستاها برطرف شود.
وی با تاکید بر تکمیل فیبر نوری نیکشهر- بنت و چاهان گفت: پروژه فیبر نوری نیکشهر، بنت، چاهان ۱۱۸ کیلومتر حفاری و ۹۷ کیلومتر فیبرگذاری شده است.
حسنی اظهارکرد: در مجموع حداقل ۴۰۰ کیلومتر فیبرنوری در سطح بخش های مرکزی، آهوران و بنت شهرستان نیکشهر اجر شود بخشی از مشکلات مرتفع شود.