به گزارش ایرنا، این طرح ها شامل ۲ مرکز همسریابی و یک مرکز مهارت افزایی و مشاوره با اشتغالزایی ۶ نفر در مرکز خراسان شمالی است.
معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان خراسانشمالی در حاشیه بهره برداری از نخستین مرکز همسریابی خراسان شمالی اظهار کرد: این مراکز با مجوز رسمی از سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت ورزش و جوانان برای نخستین بار در بجنورد برای افرادی که تصمیم به ازدواج دائم دارند، راه اندازی شده است.
ایمان فیروزه افزود: در این مراکز مشاورههای قبل ازدواج، پس از عقد و و زندگی زناشویی ارایه می شود.
وی خاطرنشان کرد: ارزیابی و مصاحبه در ابتدای ثبتنام، برگزاری جلسات مهارت افزایی فردی، همسانگزینی و معرفی برای ازدواج دائم و همیاری فرد در مراحل مختلف خواستگاری و عقد از دیگر خدمات این مراکز است.
فیروزه تاکید کرد: امیدوار هستیم با برنامهریزی هدفمند در نهضت صحیح ازدواج، شاهد افزایش نرخ ازدواج در استان باشیم.
بازدید از مراکز مشاوره خراسان شمالی، نشست با فعالان سازمان های مردم نهاد، حضور در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان و جشن وصال از برنامه های سفر یکروزه مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی وزارت ورزش و جوانان به خراسان شمالی است.
به گزارش ایرنا، یکهزار و ۹۲۰ واقعه ازدواج در سه ماهه نخست سالجاری در خراسان شمالی ثبت شد که این رقم نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۴.۷ درصد کاهش دارد.
بیشترین ازدواج مردان استان مربوط به گروه سنی ۲۰ تا ۲۴ سال است به گونه ای که ۳۲ درصد از واقعه ازدواج را به خود اختصاص داده است.
حدود ۳۰ درصد از جمعیت یک میلیون نفری خراسان شمالی را جوانان تشکیل می دهند.